Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Απόλλων Πατρών σε ανοιχτή γραμμή για δύο προσθήκες

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια ανάσα πριν από την ολοκλήρωση των πρώτων ενισχύσεων βρίσκονται οι μελανόλευκοι ενόψει της συμμετοχής στο πρωτάθλημα της basket league. Στο προχθεσινό Δ.Σ. επικυρώθηκε και τυπικά η εισήγηση του Νίκου Βετούλα με την παραμονή των Μολφέτα, Διαμαντάκου, Τσιακμά, Ζούμπου και Περικλή Μπαζίνα καθώς και των μικρότερων Γιώρρου Κογιώνη και Φώτη Παπαφωτίου. Πλέον στο προσκήνιο βρίσκονται οι διαδικασίες για τις πρώτες προσθήκες.

Ο Πατρινός πλεϊ-μέικερ Νίκος Δίπλαρος αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη προσθήκη του νεοφώτιστου στην Βasket League Απόλλωνα. Μετά και την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τους «πράσινους» είναι θέμα ωρών να μπουν οι υπογραφές στο νέο συμβόλαιό του με τους μελανόλευκους όπου αναμένεται να διεκδικήσει την καθιερωση. Έχει πολλές παραστάσεις ενώ το καλοκαίρι του 2020, και ενώ συμμετείχε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού ως βοηθητικός, τελικά με την παρουσία του κέρδισε συμβόλαιο με τους «πράσινους» μέχρι το 2021 με επιλογή ανανέωσης μέχρι το 2022.
Στις 9 Μαΐου 2021, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, νικώντας τον τελικό τον Προμηθέα Πάτρας με 91-79. Αυτός ήταν ο πρώτος τίτλος στην καριέρα του. Στις 10 Ιουνίου, κατέκτησε και το πρώτο Πρωτάθλημα Ελλάδας της καριέρας του, αφού ο Παναθηναϊκός κέρδισε στη σειρά των τελικών το Λαύριο με 3-1. Ο Δίπλαρος αγωνίστηκε σε 3 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, ενώ στο Πρωτάθλημα Ελλάδας κατέγραψε 13 συμμετοχές, έχοντας 3 πόντους, 0,5 ριμπάουντ και 0,6 ασίστ μέσο όρο σε σχεδόν 8 λεπτά ανά αγώνα.
ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΕΜΑΝ
Όσον αφορά τον Αμερικανό Ορλάντο Κόλεμαν που τσεκάρει ο Νίκος Βετούλας αναμένεται να αποτελέσει τον πρώτο ξένο του Απόλλωνα για τη νέα σεζόν. Ο 29χρονος αθλητής έχει ύψος 1,96 μ. και καλύπτει τις θέσεις του σούτινγκ γκαρντ και του γκαρντ. Είναι αξιοσημείωτο ότι την προηγούμενη χρονιά ήταν πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Ουγγαρίας με μέσο όρο 24.9 π., 7.2 ριμπάουντ και 2.6 ασίστ. Ο Πατρινός προπονητής αρέσκεται στην «ανακάλυψη» αθλητών που πρωταγωνιστούν σε συγκεκριμένες διοργανώσεις όπως είχε συμβεί παλιότερα με την περίπτωση του Ελ Αμίν!

Ροή ειδήσεων

Advertisement