Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(28/7)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Είσαι σε μία γενικότερη αναταραχή, που σε εμποδίζει να βάλεις σε τάξη διάφορα θέματα που σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός και η ένταση θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της Τετάρτης για εσένα. Μετά το μεσημέρι να ξέρεις ότι πρέπει να κινηθείς γρήγορα, σε καταστάσεις που μπορεί να συμβούν. Περίεργα θα είναι τα συναισθήματα που θα σε διακατέχουν, γι’ αυτό προτίμησε να περάσεις τη βραδιά με δικά σου άτομα, για να νιώσεις καλύτερα.

Ταύρος
Η σημερινή Τετάρτη, είναι πολύ θετική για εσένα και αυτό φαίνεται καταρχάς από την καλή σου διάθεση και την όρεξη που έχεις να βρεθείς με παρέες και να περάσεις πολύ όμορφα. Μην υποκύψεις λοιπόν σε όσα σε στενοχωρούν γιατί σύντομα θα περάσουν. Ωστόσο, δείξε προσοχή σε κάποια άτομα που μπορεί να σου βάζουν εμπόδια εκεί που δεν το περιμένεις.

Δίδυμοι
Eίσαι σε μια εγρήγορση σήμερα, καθώς περιμένεις διάφορες εξελίξεις οι οποίες καθυστερούν. Μην χάνεις την υπομονή σου, γιατί όλα θα γίνουν όπως θέλεις. Χρειάζεται ίσως λίγο περισσότερος χρόνος, αλλά σίγουρα δεν πρέπει να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις.

Καρκίνος
Σήμερα θα σου χρειαστεί αρκετός προγραμματισμός αλλά και ψυχραιμία, για να τακτοποιήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν και κυρίως όσα έρχονται από το παρελθόν. Μπορεί να προκύψουν κάποιες δυσκολίες, αλλά μην κάνεις πίσω και μην αναβάλεις τις κατάλληλες λύσεις.

Λέων
Σήμερα θα δεις πως πολλές υποθέσεις σου που παρέμεναν στάσιμες, θα αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά και μάλιστα με τον τρόπο που εσύ θέλεις. Να περιμένεις ειδήσεις και αλλαγές, που θα σε ευχαριστήσουν ιδιαίτερα. Η σημερινή μέρα θα σου χαρίσει μια ευχάριστη διάθεση κι αυτή με τη σειρά της την ενέργεια να κάνεις όσα έχεις στο μυαλό σου.

Παρθένος
Σήμερα, θα δεις πολλά ζητήματα που σε είχαν απογοητεύσει με την στασιμότητά τους, να μπαίνουν σε μια πορεία εξέλιξης αρκετά ικανοποιητική για τη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ από την πλευρά σου, είναι να είσαι ψύχραιμος και να μην αφήνεις το άγχος να σε καταβάλει, γιατί είναι σίγουρο ότι θα οδηγηθείς σε λάθη.

Ζυγός
Η ενέργεια που σου χαρίζει η θετική όψη της ημέρας σου δίνει την ώθηση, αγαπητέ Ζυγέ, να κάνεις κάποιες κινήσεις για να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν. Απ’ την άλλη όμως, κινδυνεύεις να παρασυρθείς από εκνευρισμούς και να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μίλησε με τους δικούς σου ανθρώπους, για να σε συμβουλέψουν κατάλληλα.

Σκορπιός
Μια πολύ καλή μέρα είναι η σημερινή Τετάρτη για εσένα, καθώς η αισιοδοξία βρίσκει ξανά τη θέση της στο μυαλό, αλλά και στην ψυχή σου. Αυτό σου δημιουργεί μια αίσθηση ανανέωσης, ενώ θέλεις να κάνεις πράξη όλες σου τις ιδέες. Μη διστάσεις μπροστά σε τίποτα, όσο «προχωρημένα» ή ανατρεπτικά κι αν είναι αυτά που σκέφτεσαι.

Τοξότης
Είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν και επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτές, τις αφήνεις άλυτες και μονίμως τις αποφεύγεις. Έτσι όμως δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Βάλε κάτω τη λογική σου και δώσε λύσεις, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές.

Αιγόκερως
Η τάση απομόνωσης που θα σε πιάσει σήμερα θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ’ όσο είναι και δεν θα μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά και με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν. Μείωσε την ευαισθησία σου και βρες το χαμένο σου πείσμα για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε έχουν περικυκλώσει.

Υδροχόος
Σε έχει καταλάβει σήμερα μια έντονη ανησυχία αλλά και ανυπομονησία, για τους στόχους στους οποίους θέλεις να φτάσεις. Αυτή η στάση μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις πανικού. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι’ αυτές και μην χάνεις τον προγραμματισμό σου.

Ιχθύες
Μην κάνεις πίσω σήμερα μπροστά στα προβλήματα που θα προκύψουν. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων, που βρίσκονται εκεί για να σε βοηθήσουν. Ό,τι κι αν γίνει, να είσαι ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό σου.


Ροή ειδήσεων

Advertisement