Connect with us

Βόλεϊ

Αντίδραση από ομάδες για τα πολλά ταξίδια στη preleague

Published

on

Μετά τη δημοσιοποίηση του τρόπου διεξαγωγής της preleague από την ΕΟΠΕ για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ξεκαθάρισαν ορισμένα πράγματα σχετικά με το πώς θα γίνει το πρωτάθλημα, τη άνοδο και τον υποβιβασμό όμως ένα συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως οι ομάδες θα χρειαστούν να κάνουν πολλά ταξίδια και άρα πολλά έξοδα.

Για αυτόν τον λόγο αρκετές από τις ομάδες –ανάμεσά τους είναι και ο ΑΟ Αιγιαλέων- έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους με το πρόγραμμα και ίσως υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση στην ΕΟΠΕ ώστε να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής ή να βρεθεί άλλη λύση.
Από εκεί και πέρα η ομάδα του Αιγίου συνεχίζει να ψάχνεται για μεταγραφές καθώς έχει ακόμα 2-3 «τρύπες» με τον τεχνικό Παναγιώτη Παπαδόπουλο να είναι σε επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.
Βέβαια για την Α2 Εθνική βόλεϊ, όπου έχουμε πατρινές ομάδες, μέχρι στιγμής η ΕΟΠΕ δεν έχει ανακοινώσει την προκήρυξη όπου θα μάθουμε λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα και πώς ακριβώς θα χωριστούν οι όμιλοι με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει προγραμματισμός.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement