Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Βόλεϊ

Η Πατρινή Ελ. Παγωμένου συνεχίζει στον Πορφύρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον Πορφύρα θα συνεχίσει την καριέρα της η 19 χρονη ταλαντούχα ακραία (1μ80), Ελένη Παγωμένου, η οποία πέρυσι αγωνίστηκε με τον σύλλογο του Ηλυσιακού.

Η ανακοίνωση του Πειραιώτικου συλλόγου για την Πατρινή αθλήτρια αναφέρει:«Η Ελένη Παγωμένου εντάσσεται στην Γυναικεία ομάδα του Πορφύρα, στο πλαίσιο της υλοποίησης της φιλοσοφίας που πιστά ακολουθούμε, δείχνοντας εμπιστοσύνη σε αθλήτριες με ταλέντο, όρεξη για δουλειά και φιλοδοξίες.

Η γεννημένη το 2002, ακραία, που σπουδάζει στην Γυμναστική Ακαδημία, μετακινήθηκε στον Πορφύρα, χάρη στην άψογη συνεργασία με τον Ηλυσιακό, όπου αγωνίσθηκε στην τελευταία σεζόν και την Παναχαϊκή όπου ανήκει (προσωπικές ευχαριστίες στον αγαπημένο, παλιό φίλο, Πρόεδρο της Παναχαικής Παναγιώτη Σεμιτέκολο).

Ειδικά ο Ηλυσιακός έδειξε ως πολυαθλητικός σύλλογος, τον προσήκοντα σεβασμό στην ιστορία του, αυτήν που έγραψαν όσοι σήμερα δεν είναι εντός των τειχών, αλλά, αγαπούν την ομάδα τους και την αξιοπρέπεια και θα γράψουν όσοι πήραν την σκυτάλη, με όνειρα που ευχόμαστε να πραγματώσουν, στο πλαίσιο της διαχρονικής ( από την εποχή Μέξη ) φιλίας που οικοδομήθηκε ανάμεσα σε Πορφύρα και Ηλυσιακό.

Καλώς ήλθες Ελένη !» .

ΠΗΓΗ: Volleynews.gr

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement