Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Ναυαγεί το σενάριο των Αμερικανών επενδυτών στη Παναχαϊκή, η αγωνία στο κόκκινο!

Δημοσιεύθηκε

στις

Όνειρο ήταν και πάει η εμπλοκή των Αμερικανών επενδυτών με την Παναχαϊκή καθώς μέχρι  πριν λίγη ωρα δεν είχαν δώσει την απάντησή τους και αυτό «μεταφράζεται» πως δεν θα μπουν στην κοκκινόμαυρη ομάδα η οποία είναι πλέον στο χείλος του γκρεμού και ψάχνει ένα θαύμα για να παραμείνει στην κατηγορία.

 

Βέβαια προκύπτουν ερωτηματικά από τη στάση των Αμερικανών επενδυτών, οι οποίοι για να λέμε την αλήθεια γνώριζαν τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας εδώ και αρκετές μέρες-άλλωστε είχε γίνει επίσημη πρόταση πριν από περίπου 1,5 μήνες στον Γ. Μπάρλο- και παρόλα αυτά υπήρξε καθυστέρηση στο να παρθεί οριστική απόφαση.

Κανείς δεν ξέρει τις ήταν αυτό που …φρέναρε τους Αμερικανούς επενδυτές. Ήταν η ξαφνική απαίτηση του Καλογερόπουλου για ένα συγκεκριμένο ποσό ώστε να δώσει τις μετοχές του;

Ήταν τα χρέη που έχει η ΠΑΕ και τα οποία λένε πως είναι κοντά στα 900.000 ευρώ;

Μόνο ο Πέτρος Σταθάκης γνωρίζει τι και πώς και οι πληροφορίες λένε πως θα υπάρξει μια δήλωση μόλις οριστικοποιηθούν οι εξελίξεις.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μια οδυνηρή εξέλιξη αφού η πατρινή ΠΑΕ πρέπει μέχρι αύριο το μεσημέρι να καταθέσει 135.000 ευρώ ως εγγυητική επιταγή στο φάκελο που έχει καταθέσει στην ΕΕΑ και ουδείς ξέρει αν θα γίνει αυτό.

Πάντως τις τελευταίες ώρες ακούγονται πολλά για Πατρινούς επιχειρηματίες που ίσως κάνουν κίνηση να πληρώσουν την εγγυητική και να αναλάβουν το μάνατζμεντ της ομάδας, άλλοι λένε πως ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Πατρινός Δημήτρις Δρόσος ο οποίος το τελευταία διάστημα ψάχνεται και κάνει επαφές.

Η ουσία είναι πως σήμερα είναι  ίσως η τελευταία μέρα για να υπάρξουν εξελίξεις, να βγει κάποιος μπροστά και να πάρει αποφάσεις ή καλύτερα να βάλει το χέρι στην … τσέπη για να πληρώσει την εγγυητική και η Παναχαϊκή να μείνει ζωντανή στην Σούπερ Λιγκ 2.

Έτσι αν δεν υπάρξει κάποια θετική εξέλιξη σήμερα, τότε η ομάδα δεν θα πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στη Σούπερ Λιγκ 2 και θα βρεθεί στη Γ΄ Εθνική κατηγορία με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Να σημειωθεί πως ο σύμμαχος Τάκης Πολυδωρόπουλος είναι ο πρώτος που έχει παραχωρήσει τις μετοχές του στην διοίκηση της ερασιτεχνικής για να δοθούν σε υποψήφιο επενδυτή για την ΠΑΕ Παναχαϊκή.


Ροή ειδήσεων

Advertisement