Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Οι άνδρες του ΝΟΠ βοηθούν στην προετοιμασία των εφήβων

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπορεί οι υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας πόλο του ΝΟΠ να έχουν ολοκληρωθεί όμως αυτό δεν σημαίνει πως οι παίκτες  έχουν σταματήσεις τις προπονήσεις.

Οι περισσότεροι από τους παίκτες συνεχίζουν στις προπονήσεις συντήρησης αφενός για να μείνουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και αφετέρου για να βοηθήσουν την προετοιμασία της εφηβικής ομάδας που το επόμενο Σαββατοκύριακο έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με τους αγώνες της τελικής φάσης.
Για αυτό το λόγο στις τελευταίες προπονήσεις που γίνονται στο ανοιχτό κολυμβητήριο του ΝΟΠ, δίνονται εσωτερικά φιλικά ανάμεσα στην ανδρική και εφηβική ομάδα ώστε η τελευταία να ετοιμαστεί όσο το δυνατόν καλύτερα για να διεκδικήσει κάτι καλό στην τελική φάση.
ΒΑΣ. ΛΑΜΠΑΤΟΣ: «ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ»
Σχετικά με το προσχέδιο της ΚΟΕ για την αναμόρφωση των πρωταθλημάτων του Πόλο ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του ΝΟΠ Βασίλης Λαμπάτος επισημαίνει, τα εξής: «Μια από τις προτάσεις που θα καταθέσουμε είναι να δοθεί η δυνατότητα που διαθέτουν οι ομάδες μίκρο και μίνι παίδων να μπορούν να χρησιμοποιούν περισσότερες από μια και οι αθλητές να γνωρίζουν καλύτερα το άθλημα».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement