Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Παραίτηση του Χ. Σωτηρόπουλου από το Δ.Σ. του Πήγασου

Δημοσιεύθηκε

στις

Την παραίτηση του από το διοικητικό συμβούλιου του Πήγασου Μπεγουλακίου έθεσε ο Χρήστος Σωτηρόπουλος ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου.

Με ανακοίνωση του στα social media έκανε γνωστό  πως αποχωρεί από το Δ.Σ. όμως θα παραμείνει μέλος του Πήγασου Μπεγουλακίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Κάθε ταξίδι έχει και το τέλος του…

Βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την παραίτησή μου από το Δ.Σ. του Α Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ ΜΠΕΓΟΥΛΑΚΙΟΥ για προσωπικούς λόγους από την θέση του γραμματέα του συλλόγου.Η ενασχόληση μου με την ομάδα που από μικρό παιδί ακολουθούσα καθώς συγγενείς μου ήταν στην διοίκηση μόνο με ωραίες στιγμές, γνωριμίες και φιλίες χρόνων με γέμισε και με έκανε να αισθάνομαι τον Πήγασο σαν την οικογένεια μου. Δυστυχως όμως προσωπικοί λόγοι με κάνουν να αποχωρήσω από την θέση μου.Θα παραμείνω μέλος του συλλόγου, θα στηρίζω την ομάδα μπάσκετ μαζί με την ομάδα στήριξης της καθώς και θα παραμείνω δίπλα σε ότι χρειαστούν ο πρόεδρος Χρήστος Αντωνόπουλος και τα μέλη του Δ Σ.

Χρήστο,Τάκη,Κώστα,Διαμαντή,Κώστα,Δημήτρη,Φίλιππα,Δημήτρη,Κώστα,Γιώργο,Ζωή,Ντάνυ,Χρήστο,Αναστασία,Ιωάννα σας ευχαριστώ πάρα πολύ σε όλο αυτό το ταξίδι ως συνοδοιπόροι μου και να ξέρετε ότι σας έχω βαθιά στην καρδιά μου.Το δέσιμο που έχει η ομάδα αυτή άλλωστε μόνο εμείς το ξέρουμε.

Καλή συνέχεια ΟΜΑΔΑ

ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ ΠΗΓΑΣΕ»!

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement