Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Τονίζουν σε δηλώσεις τους στη «Γ» ο ομοσπονδιακός προπονητής Κ18 Απ. Αποστολόπουλος και ο Γιώργος Παπανδρεόπουλος

Δημοσιεύθηκε

στις

ΤΟΥ ΣΤ. ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Μια ακόμη επιβράβευση για τον Πατρινό κλασικό αθλητισμό είναι η κλήση των έξι Πατρινών αθλητών της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. που επιλέχθηκαν στην 20μελή αποστολή της Εθνικής Ομάδας Στίβου Κ18 που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου στο Κράλιεβο της Σερβίας.

Συγκεκριμένα επιλέχθηκαν οι Αλέξανδρος-Διαμαντής Σκούρτης στα 1.500μ., Αναστασία Καρελά στα 200μ., 4×100 (Ολυμπιάδα), Κατερίνα Λουκάτου στα 100μ., 4×100 (Παναχαϊκή), Νικολία Ποϊραζίδη στο μήκος (Απόλλων Πύργου), Ανθή Βυθούλκα στα 3.000μ. (Πέλοπας) και Καλλιόπη Παπανδρεοπούλου στο ύψος (ΑΟΠ Κούρος).
Είναι αξιοσημείωτο ότι πρώτη φορά επιλέγονται έξι αθλητές από τους 20 συνολικά, απόρροια της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται. Είναι επίσης σημαντικό ότι συνολικά 15 αθλητές είχαν συμμετέχει στην πρόσφατη διεθνή συνάντηση Ελλάδας- Κύπρου με τους περισσότερους να ανεβαίνουν στο βάθρο.
ΑΠ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΕΠΙΣΤΕΓΑΣΜΑ ΣΚΛΗΡΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ»
Ο Πατρινός ομοσπονδιακός τεχνικός Κ18 μίλησε χθες στη «Γ» και είπε: «Η παρουσία έξι αθλητών από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. από τους 20 συνολικά από όλη την Ελλάδα πιστοποιεί την πολύ καλή δουλειά στις συγκεκριμένες κατηγορίες παρά τις όποιες δυσκολίες έχουν αντιμετωπισθεί λόγω του κορωνοϊού. Παρόλο που οι βαλκανικοί αγώνες θα διεξαχθούν στην καρδιά του καλοκαιριού οι αθλητές της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. μπορούν να αποδείξουν ότι δίκαια επιλέχθηκαν».
Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ: «ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ»
Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Βορειοδυτικής Ελλάδας και προπονητής του Κούρου Γιώργος Παπανδρεόπουλος που ακολούθησε την αποστολή στην Κύπρο, επισημαίνει: «Το πιο σημαντικό κλείσιμο σε μια αναμφίβολα πετυχημένη χρονιά, παρά τις πολλές δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι αθλητές και οι αθλήτριες. Πιστεύω ότι όλοι θα καταφέρουν να κλείσουν τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο». Όσον αφορά την κόρη του Καλλιόπη Παπανδρεοπούλου δηλώνειι: «Είναι σημαντικό ότι όλη την χρονιά κινήθηκε μέσα στους στόχους της και στη Σερβία έχει την ευκαιρία να κλείσει τη χρονιά με ατομικό ρεκόρ και να πλασαριστεί όσο πιο ψηλά μπορεί».

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement