Connect with us

Παναχαϊκή

Ούτε από την Πάτρα λύση για την Παναχαϊκή η οποία εκτός απροόπτου, οδεύει σήμερα στην Γ΄ Εθνική!

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Παρότι τα τελευταία 24ωρα έχουν γίνει επαφές επί επαφών ανάμεσα σε παράγοντες, και ανθρώπους του ποδόσφαιρου, μέχρι χθες βράδυ δεν είχε βρεθεί λύση για την εγγυητική επιταγή των 135.000 ευρώ που πρέπει να καταθέσει μέχρι σήμερα η Παναχαϊκή στον φάκελο της ΕΕΑ και έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ομάδα θα βρεθεί στη Γ΄ Εθνική.

Λέμε εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, επειδή κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει την τελευταία στιγμή με δεδομένο πως τις τελευταίες μέρες υπήρξε ενδιαφέρον και δεν αναφερόμαστε μόνο στους Αμερικανούς επενδύτες.
ΟΜΑΔΑ ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΦΕΣ ΑΛΛΑ…
Χθες γράψαμε πως υπάρχει μια ομάδα Πατρινών επιχειρηματιών οι οποίοι ψάχτηκαν για να δώσουν λύση στην Παναχαϊκή και πραγματικά έκαναν σημαντικές προσπάθειες από τρεις επιχειρηματίες τα ονόματα των οποίων δεν έχουν διαρρεύσει.
Οι τρεις επιχειρηματίες που φέρεται να συγκέντρωσαν ένα ποσό για να πληρωθεί η εγγυητική ήρθαν σε επαφή με τον Πέτρο Σταθάκη και είχαν συζητήσεις για να βρεθεί μια κοινή λύση, όμως το θόλο τοπίο που επικρατεί στο μετοχικό κεφάλαιο της Παναχαϊκής ήταν αποτρεπτικό για όλους.
Και δεν είναι μόνο τα 135.000 ευρώ που πρέπει να πληρωθούν σήμερα καθώς οποίος αναλάβει να τρέξει την ομάδα θα πρέπει να διαθέσει ένα ποσό που θα ξεπερνά τα 400.00 ευρώ για το επόμενο δίμηνο ώστε να μπουν σε σειρά οι πολλές οικονομικές υποχρεώσεις και φυσικά να τρέξει η ομάδα για το πρωτάθλημα.
Αυτό που λένε οι πληροφορίες είναι πως η πλευρά των Πατρινών επιχειρηματιών αρχικά είχε αποφασίσει να βάλει τα χρήματα για την εγγυητική και να δώσει χρόνο σε όποιον επενδύτη ενδιαφέρεται να μπει στην ομάδα όμως βλέποντας αυτό το μεγάλο αδιέξοδο και χωρίς κανείς να εγγυάται την επόμενη μέρα, τελικά αποφάσισε να καταθέσει τα χρήματα στην εγγυητική.
ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΑΝΟ ΤΗΣ ΕΠΣΑ
Αν και ο χρόνος που απομένει για να βρεθούν χρήματα είναι ελάχιστος ωστόσο ίσως η λύση έρθει από τον έρανο που διοργανώνει εδώ και λίγες μέρες η ΕΠΣΑ Αχαΐας μετά από πρωτοβουλία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Μάρκου και Αναγνωστοπούλου.
Οι χθεσινές πληροφορίες λένε πως υπήρξε κινητικότητα, έχει μπει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία της ΕΠΣ Αχαΐας και γίνεται προσπάθεια να βρεθούν τα χρήματα στο παρά ένα και να καταθέσουν ώστε η Παναχαϊκή να μείνει ζωντανή.
Με τα μέχρι χθες βράδυ δεδομένα, οι πιθανότητες ώστε η Παναχαϊκή να μην πέσει στη Γ΄ Εθνική δεν ξεπερνούν το 10%, όμως ας περιμένουμε και τη σημερινή καθοριστική μέρα για να γνωρίζουμε πού θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο η ιστορική ομάδα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement