Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας περιμένει Χρυσικόπουλο, το βάρος στους ξένους

Published

on

Με δεδομένη και την απόκτηση του Νίκου Γκίκα που θα ανακοινωθεί σύντομα από τον Προμηθέα ο τελευταίος έχει απλώσει «δίχτυα» στο εξωτερικό για την απόκτηση τριών ακόμα ξένων.

Η ομάδα του Κασιμίρο από την ελληνική αγορά περιμένει την απάντηση του Λίνου Χρυσικόπουλου, παίκτη που τον υπολογίζει πολύ ο Ισπανός και λογικά αν κλείσει θετικά αυτή η περίπτωση, δύσκολα θα έχουμε κάτι άλλο -τουλάχιστον πρωτοκλασάτο- από την ελληνική αγορά.
Έτσι τα τελευταία 24ωρα το βάρος έχει πέσει στην αγορά των ΗΠΑ ώστε να αποκτηθεί Αμερικανός σουτέρ που θα παίζει στο «3» και ένας ακόμα σέντερ που θα κάνει δίδυμο με τον Τζεράι Γκραντ.
Οι πληροφορίες λένε πως το σκάουτινγκ της πατρινής ομάδας έχει ξεχωρίσει 3-4 περιπτώσεις και σύντομα θα γίνουν προτάσεις ώστε να κλείσουν τουλάχιστον δύο ακόμα ξένοι και ανάλογα με τις συνθήκες, θα γίνει κίνηση να αποκτηθεί και 6ος ξένος.
Την ιδία ώρα ο Κασιμίρο τακτοποιεί τις τελευταίες του εκκρεμότητες στην πατρίδα του και σύντομα θα «πετάξει» για να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Θυμίζουμε πως η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα περίοδο θα γίνει στις 16 Αύγουστου ώστε οι παίκτες να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και η πρώτη προπόνηση θα γίνει την Δευτέρα 23 Αύγουστου.
Π. ΚΟΓΚΟΣ

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement