Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Κόλαση του Δάντη: Δόθηκαν στη κυκλοφορία Παλαιά και Νέα Εθνική Οδός-Μαίνεται η μεγάλη πυρκαγιά στην Αιγιαλεια

Τρία άτομα με αναπνευστικά στο νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα και ένα άτομο με εγκαύματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Δημοσιεύθηκε

στις

Νεότερη Ενημέρωση: Συνεχείς περιπολίες στα καμένα κάνουν οι αστυνομικές δυνάμεις. Αν εντοπίσουν περίεργες κινήσεις από ΙΧ ή παρατηρήσουν περίεργα άτομα θα γίνεται προσαγωγή.

Νεότερη Ενημέρωση: Όλα τα σημεία στα οποία είχε γίνει διακοπή κυκλοφορίας έχουν δοθεί σε κυκλοφορία. Οι δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή για τυχόν αναζωπυρώσεις.

Ανακοίνωση Αστυνομίας:

Νεότερη Ενημέρωση: Κλειστή παραμένει για προληπτικούς λόγους η Νέα και η Παλαιά Εθνική Οδός Πατρών- Κορίνθου. Κανένα όχημα από την Κόρινθο δεν περνάει για Αχαϊα.

 

Νεότερη Ενημέρωση: Επιστρατεύτηκε το φέρι μποτ Δημήτριος Σ. για να μεταφέρει λουόμενους.

Νεότερη Ενημέρωση: Με σκάφος του λιμενικού θα απομακρυνθούν 20 άτομα από το LONG BEACH RESORT του Αιγίου.

Με σκάφους του λιμενικού θα φύγουν άτομα από Long Beach στο Αίγιο

Νεότερη Ενημέρωση: Με εντολή του Συντονιστικού εκκενώνεται αυτή την ώρα ο Λόγγος και τα ξενοδοχεία της γύρω περιοχής.

Νεότερη Ενημέρωση: Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου καθώς οι φλόγες πλησιάζουν πρατήριο υγρών καυσίμων.

Νεότερη Ενημέρωση: Στη Γέφυρα Καμαρών έχει κλείσει η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πάτρα.

Νεότερη Ενημέρωση: Εγκλωβισμένα άτομα βρίσκονται στην παραλία “Μπούκα” στις Καμάρες και οι αστυνομικές δυνάμεις σπεύδουν να τους απομακρύνουν.

Νεότερη Ενημέρωση: Aνοίγει η Παλαιά Εθνική Οδός Πατρών – Κορίνθου από το ύψος του κάμπινγκ στο Λαμπίρι προς Πάτρα προκειμένου να απεγκλωβιστούν τα οχήματα. Ωστόσο, η Αστυνομία έχει δώσει  ρητές εντολές στις δυνάμεις που βρίσκονται στα μέτρα εάν οι συνθήκες δεν επιτρέπουν την ασφαλή μετάβαση των οδηγών να μην επιτρέψουν την κυκλοφορία.

Νεότερη Ενημέρωση: Κλειστή είναι η Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου στο ρεύμα προς Πάτρα και τα οχήματα από Αθήνα κατευθύνονται προς την Ιτέα.

Νεότερη Ενημέρωση: Στην μάχη με τις φλόγες επιχειρούν 95 πυροσβέστες με 4 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 33 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ, 4 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα και υδροφόρες ΟΤΑ. Σε ετοιμότητα βρίσκεται και το πλοιάριο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Νεότερη Ενημέρωση: Αναζωπύρωση της φωτιάς υπάρχει σε Καμάρες και Λαμπίρι. Ηλικιωμένος άνδρας στο Λαμπίρι έχει εγκλωβιστεί. Μεταβαίνει σπίτι του η Αστυνομία για να τον απομακρύνει καθώς έχει κινητικά προβλήματα.

Νεότερη Ενημέρωση: Σκάφη του λιμενικού βρίσκονται σε ετοιμότητα στην παραλία Καμαρών και Άκολης για να μεταφέρουν άτομα εάν χρειαστεί.

Νεότερη Ενημέρωση: Νέο μέτωπο φωτιάς ξέσπασε πριν από λίγα λεπτα στην Ροδοδάφνη. Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip μέχρι στιγμής στην Ζήρια έχουν καεί 5 σπίτια

Νεότερη Ενημέρωση: Η Αστυνομία μεταβαίνει σε beach bar στο Λαμπίρι για να απομακρύνει τον κόσμο καθώς και στην παραλία Μπούκα στις Καμάρες.

Η Αστυνομία αδειάζει τα beach bar στο Λαμπίρι και την παραλία Μπούκας στις Καμάρες λόγω της φωτιάς

Νεότερη Ενημέρωση: Εντολή εκκένωσης δόθηκε και για την κατασκήνωση στην Παραλία Παναγοπούλας.

Εκκενώνεται και η κατασκήνωση στην παραλία Παναγοπούλας- Δύο λεωφορεία με ανήλικα φεύγουν για Πάτρα

Νεότερη Ενημέρωση: Εκκενώνονται τα χωριά Άνω και Κάτω Ζήρια, το Λαμπίρι και οι Καμάρες.

Νεότερη Ενημέρωση: Η Αστυνομία απομάκρυνε ηλικιωμένη από το σπίτι της καθώς κινδύνευσε από την φωτιά. Στο σημείο σπεύδει και σταθμός του ΕΚΑΒ καθώς υπάρχουν κάτοικοι στα Ζήρια με αναπνευστικά προβλήματα.

 

Χτυπάνε οι καμπάνες για εκκένωση στην Άνω και Κάτω Ζήρια- Eκκενώνονται και το Λαμπίρι και οι Καμάρες (ΒΙΝΤΕΟ)

Νεότερη Ενημέρωση: Οι φλόγες πλησιάζουν επικίνδυνα σπίτια στις Καμάρες Αιγίου ενώ εκκενώνονται και τα σπίτια στην γύρω περιοχή. Να σημειωθεί ότι στο ίδιο σημείο εκδηλώθηκε πυρκαγιά και την προηγούμενη Δευτέρα (26/7) η οποία αντιμετωπίστηκε.

Νεότερη Ενημέρωση: Η Αστυνομία προχωρά σε εκτροπή κυκλοφορίας από Αίγιο προς Ζήρια και από Λαμπίρι προς Ζήρια ενώ γίνεται διακοπή κυκλοφορίας στην Νέα Εθνική Οδό στο ύψος του Αιγίου.

Πρώτη Ενημέρωση: Νέα φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου σε δασική περιοχή στα Ζήρια Αιγίου.

Στο σημείο βρίσκεται μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Στην μάχη με τις φλόγες επιχειρούν και αεροσκάφη.

Κινδύνευσε ηλικιωμένη στην Ζήρια από την φωτιά- Απομακρύνθηκε από το σπίτι της- Κάτοικοι με αναπνευστικά

Ροή ειδήσεων

Advertisement