Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Αν πει η ΕΕΑ ναι στη παράταση, θα βρεθούν τα χρήματα για την Παναχαϊκη;

Δημοσιεύθηκε

στις

Η πρωτοβουλία που πήρε ο νομικός σύμβουλος της Παναχαϊκής, Χάρης Γρηγορίου, κρατά ακόμα ζωντανή την ομάδα, έστω και με μηχανική υποστήριξη, είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δείξουμε όλοι στην Πάτρα αν και πόσο μετράει ακόμα το όνομα της Παναχαϊκής.

Είναι μια ευκαιρία και για τους φορείς της Πάτρας να δείξουν αν θέλουν και αν μπορούν να στηρίξουν το ιστορικότερο σωματείο της πόλης και να βοηθήσουν έμπρακτα δίνοντας χρήματα για να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό της εγγυητικής αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει κάποιος από τους φορείς, να βγει μπροστά.
Στο πνεύμα αυτό κινούνται και οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής, o σύνδεσμος nortenos ο οποίος λίγη ώρα μετά το αίτημα που έκανε ο Χάρης Γρηγορίου, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά να μην χαθεί η ελπίδα και όλοι οι φορείς να στηρίξουν την προσπάθεια ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα.
ΑΓΝΩΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΕΕΑ
Στο μεταξύ, πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν να δουν ποια θα είναι η απάντηση της ΕΕΑ στο αίτημα της ΠΑΕ για παράταση στην κατάθεση της εγγυητικής επιταγής λόγω προβλημάτων υγείας του Γ. Μπάρλου.
Η αλήθεια είναι πως αυτό αίτημα δεν έχει γίνει συχνά στο παρελθόν για να έχουμε εικόνα, υπάρχει ελπίδα πάντως που δίνει τη δυνατότητα στην ΕΕΑ να δεχτεί το αίτημα όμως άνθρωποι που γνωρίζουν λένε πως δεν είναι εύκολα τα πράγματα γιατί αυτό θα προκαλέσει αντιδράσεις από άλλες ΠΑΕ.
ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΥΤΙΚΗ;
Βέβαια στην περίπτωση που δοθεί ολιγοήμερη παράταση στην Παναχαϊκή για να καταθέσει την εγγυητική, το μεγάλο ερώτημα είναι αν τελικά θα βρεθεί κάποιος για να δαπανήσει ένα ποσό που θα φτάσει τουλάχιστον τις 500.000 ευρώ.
Θυμίζουμε πως ναι μεν αυτά που είναι άμεσα είναι τα 150.000 ευρώ για την εγγυητική που θα της δώσει πιστοποιητικό συμμετοχής αλλά θα χρειαστεί ένα ποσό περίπου 350.000 ευρώ για να τρέξει η ομάδα, να κάνει μεταγραφές, να ξεκινήσει προετοιμασία, να δώσει χρήματα σε παίκτες που έχουν κινηθεί νομικά για να μπορεί να λειτουργήσει.
Το ερώτημα που κάνουν αρκετοί τις τελευταίες ώρες, είναι θα βρεθεί κάποιος να τα βάλει αυτά τα χρήματα από την στιγμή που ο Γ. Μπάρλος δεν φαίνεται να μπορεί να το κάνει;
Χθες αλλά και σήμερα θα γίνουν πάλι επαφές και ζυμώσεις από ανθρώπους που ενδιαφέρονται για την κοκκινόμαυρη ομάδα όμως πρώτα πρέπει να περιμένουμε την απάντηση της ΕΕΑ στο αίτημα για παράταση…

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement