Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Ύστατο χαίρε» σε μια ήρεμη δύναμη- Κηδεύτηκε χθες η σύζυγος του αείμνηστου νομικού Παύλου Μαρινάκη, Αφρούλα

Published

on

 

 

Αναχώρησε για την αιωνιότητα, πλήρης ημερών, η Αφροδίτη Μαρινάκη το γένος Φουσκοπούλου, μια ήρεμη δύναμη, μια γυναίκα που αφοσιώθηκε στην ανατροφή της οικογένειάς της.

Η Αφρούλα, όπως την φώναζαν όλοι, ήταν παντρεμένη με τον αείμνηστο νομικό της Πάτρας Παύλο Μαρινάκη, με τον οποίο απέκτησε δύο παιδιά, τον Δημήτρη Ιατροφυσικό και την Άννα Δικηγόρο, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει δύο εγγόνια, τον Παύλο (πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ) και τον Μεγακλή.

Η εκλιπούσα ήταν μια αρχόντισσα της Πάτρας, μια σεβάσμια μορφή που έχαιρε εκτίμησης της τοπικής κοινωνίας για το ήθος, την ευγένεια και την δοτικότητά της.

«ΕΙΧΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ

ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ»

Για την προσωπικότητα της εκλιπούσης είναι χαρακτηριστική η συγκινητική ανάρτηση που έκανε η νύφη της εκλιπούσης Ελένη Μαρινάκη.

«Στην Άννα και τον Δημήτρη, Ελενάκι μου χρυσό θέλω να λες πως η Αφρούλα αναπαύθηκε, όταν θα ´ρθει εκείνη η ώρα. Πέρασα, χάρηκα και έζησα πολλά! Είμαι πλήρης!» Αυτά μου είπε κρατώντας μου τα χέρια, τη τελευταία φορά που την είδα. Μια ήρεμη δύναμη, μια τεράστια αγκαλιά για όλους μας. Έφυγε αξιοπρεπώς, ήσυχα και αθόρυβα, όπως έζησε όλη της τη ζωή.

Καλό Παράδεισο αγαπημένη μας, Αφρούλα», έγραψε.

Η κηδεία έγινε χθες το απόγευμα, από τον Ιερό Ναό Παναγίας Αλεξιωτίσσης Πατρών, σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Η «Γ» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσης

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement