Τοπική αγορά
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Patras IQ:
Δημοσιεύθηκε
2 έτη πρνστις

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις εκθετών στην phygital έκθεση Patras IQ που θα πραγματοποιηθεί 8-10 Οκτώβριου 2021.
Η 7η Έκθεση Καινοτομίας & Μεταφοράς Τεχνογνωσίας – PatrasIQ, διοργανώνεται για πρώτη φορά με εικονικό τρόπο (virtually) με παράλληλη ψηφιακή (digital) επικοινωνία, που απαντά στις αυξημένες ανάγκες της νέας πραγματικότητας και έχει στόχο την ανάπτυξη και ενίσχυση της συνεργασίας της ερευνητικής κοινότητας με τον παραγωγικό τομέα με πολλαπλασιαστικά οφέλη τόσο για τους ίδιους τους συμμετέχοντες, όσο και για την πραγματική οικονομία.
Το Συνεδριακό κομμάτι της 7ης Έκθεσης PATRAS IQ θα λάβει χώρα στις 8, 9 & 10 Οκτωβρίου 2021 μέσω ψηφιακής πλατφόρμας.
Επιπλέον, η virtual έκθεση θα παραμείνει ενεργή κατά την περίοδο Δευτέρα 11.10.21 έως Κυριακή 17.10.21 και θα παρέχει την δυνατότητα στους εκθέτες να πραγματοποιήσουν προγραμματισμένες ψηφιακές συναντήσεις σε πραγματικό χρόνο και να επικοινωνήσουν ώριμες επιστημονικές ιδέες, νέα προϊόντα και υπηρεσίες μέσα από μία μοναδική διαδραστική εμπειρία.
Τα εκθεσιακά ψηφιακά περίπτερα, οι αιτήσεις συμμετοχής καθώς και ο αναλυτικός Κανονισμός Συμμετοχής βρίσκονται αναρτημένα στην πλατφόρμα της Patras IQ, η οποία ανανεώνεται συνεχώς.
Η Οργανωτική Επιτροπή της Patras IQ στοχεύει σε μια αναβαθμισμένη και υψηλού επιπέδου διοργάνωση που θα εξυπηρετεί τους εκθέτες και συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού ξεπερνώντας τις προσδοκίες του.
Σχετικά θέματα
Η παρουσία της παράταξης Σκιαδαρέση στην AgreXA 2023
Ναυς + Πήγνυμι»
«Το Άπειρο»-Στη Στέγη Γραμμάτων «Κωστής Παλαμάς» μία συνάντηση καλλιτεχνών από την Ελλάδα και την Ιταλία
Επιμελητήριο Αχαΐας: Πετυχημένη παρουσία στην ετήσια έκθεση «Κορινθία- Πελοπόννησος 2023»
Στην έκθεση «Κορινθία Πελοπόννησος 2023» ο “Καραμελόκοσμος”
Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού: Θα φιλοξενήσει έκθεση εμπνευσμένη από τη μέλισσα και τους συμβολισμούς της