Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

H Εθνική πόλο καθάρισε το Μαυροβούνιο, προκρίθηκε στους «4» και βλέπει μετάλλιο!

Δημοσιεύθηκε

στις

Με μία μυθική εμφάνιση και παραδίδοντας ακόμη ένα δωρεάν σεμινάριο για άμυνα, η Ελλάδα «βούλιαξε» το Μαυροβούνιο με σκορ 10-4 και προκρίθηκε για πρώτη φορά μετά από 17 χρόνια στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων στο πόλο!

Εκεί, περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της την Παρασκευή (06/08) από τον προημιτελικό της Ουγγαρίας με την Κροατία (04/08, 13:50).

Με άμυνα βγαλμένη από σεμινάριο -ειδικά στον λιγότερο- και με το σκορ να μαρτυρά την τεράστια διαφορά κλάσης από το Μαυροβούνιο στο συγκεκριμένο ματς (από τον αντίπαλο που είχε χάσει τρεις φορές φέτος σε άλλες διοργανώσεις), η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου μετέτρεψε τον προημιτελικό σε παράσταση για έναν ρόλο. Ειδικά με το ξέσπασμά της στο τρίτο οκτάλεπτο και με τον Γεννηδουνιά για άλλη μια φορά σε μεγάλη μέρα (5 γκολ), τον Μάνο Ζερδεβά κέρβερο κάτω από τα δοκάρια, έφτασε να προηγείται με 6-1. Η τρίτη περίοδος ολοκληρώθηκε με 6-2 κι εκεί φάνηκε πλέο ότι η Ελλάδα δεν χάνει με τίποτα την τεράστια νίκη, κάτι που επιβεβαίωσε και μάλιστα με το εντυπωσιακί τελικό 10-4 στο φινάλε.

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 2-1, 3-1, 4-2.

Ροή ειδήσεων

Advertisement