Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Ο Χ. Λαρέα στην Αναγέννηση Καρδίτσας

Δημοσιεύθηκε

στις

Παροικία πρώην παικτών της Παναχαϊκής τείνει να γίνει η Αναγέννηση Καρδίτσας η οποία πριν λίγο ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντινού αμυντικού Χουαν Λαρέα ο οποίος μετά τον Σταμόπουλο έκανε την ίδια διαδρομή.

 

Θυμίζουμε πως ο Λαρεα ήταν ο ένας από τους τρεις παίκτες που είχαν συμφωνήσει με την Παναχαϊκή  και είχε ανανεώσει τη συνεργασία της ωστόσο με την διάλυση της ΠΑΕ Παναχαϊκή λόγω της μη χορήγησης πιστοποιητικού, έμεινε ελεύθερος.

«Η ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Juan Larrea. Ο Juan γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου του 1993 στο Λανούς της Αργεντινής και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα νέων της Φέρρο Καρρίλ Οέστε, πριν προωθηθεί στην ανδρική ομάδα. Το 2016 μεταγράφηκε στην Κομιουνικασιόνες, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Κανουέλας, πριν κάνει το μεγάλο βήμα και αγωνισθεί στην Κίλμες. Για πρώτη φορά έπαιξε εκτός Αργεντινής το 2019 , όταν ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Superleague. Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Παναχαϊκής, όντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες των «κοκκινόμαυρων».

Juan καλώς ήρθες στην μεγάλη οικογένεια της Αναγέννησης. Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.»


Ροή ειδήσεων

Advertisement