Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Όλα δείχνουν πως το ποδοσφαιρικό τμήμα της Παναχαϊκής περνά στην πλευρά Σταθάκη-Επιστολή από Παππά

Δημοσιεύθηκε

στις

Πριν από λίγο έληξε η διορία που είχε δώσει η ερασιτεχνική Παναχαϊκή σε ενδιαφερομένους να καταθέσουν πρόταση για το μάνατζμεντ της ομάδας ποδοσφαιρικού και δεν υπήρξε άλλη πρόταση πλην από αυτή του Π. Σταθάκη και των επιχειρηματιών που εκπροσωπεί και έτσι όλα δείχνουν πως η ομάδα αλλάζει σελίδα με την πλευρά Σταθάκη και των Αμερικανών, να είναι πλέον το αφεντικό.

Την Παρασκευή αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τους νομικούς των δυο πλευρών για να ρυθμιστούν διάφορα θέματα με τις εγγυήσεις που ζητούν και οι δυο πλευρές και εκτός απροόπτου η συμφωνία θα ολοκληρωθεί.
Ο Πέτρος Σταθάκης, θα είναι την Παρασκευή στην Πάτρα για να έχει νέες συναντήσεις και επαφές ώστε τρέξουν τα αγωνιστικά ζητήματα με το χρόνο να πιέζει.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΠΠΑ-ΤΙ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΓΕ

Επιστολή μέσω e-mail, απέστειλε στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου με την οποία ζητά να μην υπάρχει βιασύνη στην επιλογή του management, προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος. Με βάση αυτά τα δεδομένα την Παρασκευή θα συνεδριάσει το Δ.Σ της ΠΓΕ προκειμένου να εξετάσει το αίτημα Παππά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα προχωρήσει η υπόθεση Σταθάκη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement