Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Η εθνική πόλο νίκησε τη Ουγγαρία κ έγραψε ιστορία! Για πρώτη φορά σε τελικό στους ολυμπιακούς αγώνες!

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Ελλάδα… το ‘κανε! Πραγματοποιώντας άλλη μία ΜΥΘΙΚΗ εμφάνιση, η απίστευτη ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ξέρανε για δεύτερη φορά τους Ούγγρους στο Τόκιο (9-6), κατέκτησε ήδη το πρώτο της μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες και πάει για το χρυσό την Κυριακή!

Στον τελικό (08/08, 10:30), θυμίζουμε, η «γαλανόλευκη» θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ισπανία-Σερβία, που θα διεξαχθεί το μεσημέρι.

Ένα όνειρο δεκαετιών για την ελληνική ανδρική υδατοσφαίριση γίνεται πραγματικότητα και μένει απλά να δούμε τώρα το χρώμα του μεταλλίου. Αυτό θα είναι το δεύτερο μετάλλιο του ελληνικού πόλο σε Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το ασημένιο της Εθνικής γυναικών το 2004 στην Αθήνα.

Ελλάδα-Ουγγαρία 9-6 (2-1, 1-1, 2-2, 3-2)

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης 1, Καπότσης, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος-Κανακάκης 4, Μουρίκης, Κολόμβος, Γκιουβέτσης 2, Βλαχόπουλος 1

Ουγγαρία (Τάμας Μαρτζ): Νάγκι, Ανγκιάλ, Μάνχερτζ 2, Ζάλανκι 1, Βάμος 1, Χοσνιάνσκι, Πάστορ 1, Γιάνσικ, Έρντελι, Βάργκα 1, Μέτσεϊ, Χάραι

Να σημειωθεί ότι και στην Πάτρα γράφεται ιστορία μετά την πρόκριση καθώς ο Πατρινός Χριστόφορος Κολόμβος πανηγυρίζει το πρώτο του μετάλλιο στην σύγχρονη ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement