Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

ΠΓΕ: “Όλες οι προτάσεις θα υλοποιηθούν εν ευθέτω χρόνο»

Δημοσιεύθηκε

στις

Ανακοίνωση με αφορμή τη συνάντηση της με τον πρόεδρο του οικονομικού επιμελητηρίου Γιώργο Παππά, εξέδωσε πριν λίγο η διοίκηση της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής η οποία  αναφέρει πως όλες οι προτάσεις που  την βρίσκουν συμφώνη, θα υλοποιηθούν εν ευθετώ χρόνο».

Η ανακοίνωση της ΠΓΕ: «Σήμερα Παρασκευή 6/08/2021 και ώρα 15:30 δεχθήκαμε τον Κο Παππά Γεώργιο, Πρόεδρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αχαΐας, ο οποίος μας ανέπτυξε την άποψή του ως προς τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος για την περίοδο 2021-2022. Κατά την συνάντηση διαπιστώθηκε η κοινή συναντίληψη για το ήθος και τις αρχές που πρέπει να διέπουν τον ιστορικό μας Σύλλογο. Όλες οι προτάσεις που μας βρίσκουν σύμφωνους, θα υλοποιηθούν εν ευθέτω χρόνο”.

Με βάση και τη ανακοίνωση της ΠΓΕ αλλά  και από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει πως δεν θα προχωρήσει η υπόθεση του Πέτρου Σταθάκη με τους δικηγόρους των δυο πλευρών να είναι σε συζητήσεις.

Οπως αφήνει να εννοηθεί η ανακοίνωση, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει περιθώριο χρόνου και ετσι  το μάνατζμεντ της Παναχαικης αναμένεται να δοθεί στον Πέτρο Σταθάκη.

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement