Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Κίνηση του Κατσουράνη να πάρει το μάνατζμεντ της Παναχαϊκής- Τι είπε ο Π. Σεμιτέκολο στο gnomip.gr

Δημοσιεύθηκε

στις

Πάμε για τη μεγάλη ανατροπή στο στρατόπεδο της  Παναχαϊκής στο… +1  η όχι ;

Πληροφορίες λένε πως  έγινε  , εκπρόθεσμα αφού η διορία έληξε το βράδυ της Πέμπτης,    κίνηση από τον πρώην τεχνικό διευθυντή της ομάδας Κώστα Κατσουράνη για να πάρει το μάνατζμεντ της ομάδας ποδοσφαίρου.

 

Οι πληροφορίες λένε πως ο Κατσουράνης έκανε γνωστό πως έχει μαζί του ορισμένους Πατρινούς επιχειρηματίες και  στο πλευρό του θα είναι ο παλαίμαχος  αλλά και πρώην τεχνικός διευθυντής Νίκος Λουμπαρδέας.

Πάντως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Πέτρος Σταθάκης ο οποίος θυμίζουμε πως έχει πάρει το ΟΚ για να αναλάβει τη ομάδα, ο πρόεδρος της ΠΓΕ διέψευσε κατηγορηματικά τη πληροφορία περί Κατσουράνη .

Το gnomip.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΓΕ Παναγιώτη Σεμιτέκολο ο οποίος είπε: “Δεν έχει αλλάξει κάτι στη συμφωνία μας με τον Πέτρο Σταθάκη”

Οι πληροφορίες όμως λένε πως έχει γίνει κίνηση από τη πλευρά του Κατσουράνη για να πάρει το μάνατζμεντ  ωστόσο επειδή  πιθανότητα όταν εκτός χρόνου, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι σχετικά με τη προφορική συμφωνία που υπάρχει με τον Σταθάκη.

Το Σάββατο ή το αργότερο την Κυριακή, αναμένεται να ξεδιαλύνει οριστικά το σκηνικό στη Παναχαϊκή με το χρόνο να πιέζει  ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο και η κοκκινόμαυρη ομάδα να ξεκινήσει τον σχεδιασμό της.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement