Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Νortenos: «Λυπόμαστε για τη κατρακύλα της ΠΓΕ»

Δημοσιεύθηκε

στις

O σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της Παναχαϊκής, nortenos  εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναφέρθηκε στη πρόσφατη πρόταση που είχε καταθέσει στην ερασιτεχνική Παναχαϊκή  σχετικά με την λειτουργία της ομάδας ποδοσφαίρου.

 

Στη ανακοίνωση τους ρίχνουν ευθύνη στην ΠΓΕ ότι με τη συμπεριφορά της χάθηκε η μοναδική ευκαιρία  να ενεργοποιηθούν οι επιχειρηματίες της πόλης και  κάνει κριτική για την στάση του Δ.Σ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση, αναφέρει: «Πεμπτη 5-8-21, στις 16.30 μ.μ., αποστείλαμε μέσω email, την πρόταση του Συνδέσμου, στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή, ώστε η πρόταση μας να λάβει επίσημο χαρακτήρα. Περιμέναμε, μια προσκληση για το Δ.Σ. ώστε να έχουμε την ευκαιρία να εξειδικεύσουμε και να αναλύσουμε τις πτυχές της πρότασης μας και να επεξηγήσουμε, κάθε εύλογη απορία. Δεν μπήκαν καν στον κοπο, που επιτάσσει η στοιχειώδης ευγένεια και ο σεβασμός στον κόσμο της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ, να απαντήσουν στην πρόταση μας.

Θεωρούμε, ότι ήταν μια μοναδική ευκαιρία που παρουσιάστηκε, για να ενεργοποιηθεί ο κόσμος της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ και της πόλης, κατ’ επέκτασιν. Τα μηνύματα που λαβαμε απο τον επιχειρηματικό και τον εμπορικό κόσμο αλλά και τους αγνούς φιλάθλους της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ, ήταν κάτι παραπάνω απο ενθαρρυντικά έως και ενθουσιώδη. Ο κόσμος, σαν από καιρό έτοιμος, αντέδρασε άμεσα και θετικά.

Άποψη μας είναι ότι με την συμπεριφορά της Ερασιτεχνικής ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ, χάθηκε μια μοναδική ευκαιρία για να πάρει ο κόσμος τις τύχες της ομάδας, στα χέρια του. Ο λαός της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ, είναι ταλαιπωρημένος, χρόνια τώρα,  από την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, με αμφιβόλου προέλευσης “επενδυτές” και τις υπόγειες διαδρομές, που κάποιοι ακολούθησαν.

Ξεκαθαρίζουμε, προς πάσα κατεύθυνση, οτι η πρόταση μας δεν έχει σχέση με καμία αλλη πρόταση, που δημοσιοποιήθηκε. Ήταν αποκλειστικά βασισμένη, στις δικές μας δυνάμεις. Η πρόταση μας απευθυνόταν σε όποιον αγαπά την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ και ήθελε να βοηθήσει, σε αυτην την κρίσιμη καμπή της Ιστορίας μας.

Θέλουμε να ενημερώσουμε, τον κόσμο που μας εμπιστεύθηκε, ότι το “παιχνίδι” ήταν μάλλον προαποφασισμένο. Απορία θα μείνει, εαν έρθει την επόμενη βδομάδα κάποιος σοβαρός επενδυτής και η Ερασιτεχνική ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ τον διώξει, λέγοντας του ότι έχει δώσει τα χέρια, χωρίς απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου, μόνο και μόνο για να πετάξει τις ευθύνες της, όσο πιο μακριά μπορεί.

Ειλικρινά, λυπούμαστε, για την κατρακύλα της…”.

Για να δούμε αν θα υπάρξει αντίδραση ή απάντηση από την πλευρά της ΠΓΕ στα όσα υποστηρίζουν οι οπαδοί.


Ροή ειδήσεων

Advertisement