Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Στα Χανιά μετακόμισε ο πρώην κοκκινομαυρος Χ. Κολλάς

Δημοσιεύθηκε

στις

Ενας ακόμα από τους παίκτες που είχε αποκτήσει η Παναχαϊκή αλλά τελικά λόγω της διάλυσης της ΠΑΕ δεν φόρεσε τη φανέλα της, βρήκε το νέο σταθμό της καριέρας του.

Ο λόγος για τον επιθετικό Χρήστο Κολλά ο οποίος το Σάββατο ανακοινώθηκε από τα Χανιά που έχουν ενισχυθεί σημαντικά τις τελευταίες μέρες.

Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Κολλά.
ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ
Είναι γεννημένος την 1η Μαΐου 1997 και σε νεαρή ηλικία έκανε εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου, προερχόμενος από την Κηπούπολη. Τη σεζόν 2015-16 έπαιξε στη Γ’ Εθνική, αρχικά με την Ερμιονίδα και στη συνέχεια με τον Βύζαντα Μεγάρων. Ακολούθησε η θητεία του για 1,5 χρόνο στον Οπούντιο Μαρτίνου, για να ενταχθεί στη συνέχεια (β’ μισό σεζόν 2017-18) στον Βόλο, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στη Football League. Τη σεζόν 2018-19 είχε πολύ καλή παρουσία με τους Αγίους Αναργύρους στη Γ’ Εθνική (9 γκολ σε 20 ματς), για να εμφανιστεί στις επαγγελματικές κατηγορίες την επόμενη χρονιά με τη φανέλα του Θεσπρωτού (Football League), σημειώνοντας 7 γκολ σε 23 παιχνίδια πρωταθλήματος. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πρόσφατα είχε 6 γκολ σε 16 παιχνίδια με την Καβάλα στη Football League.
Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ
Ο 24χρονος επιθετικός για τη μεταγραφή του στα Χανιά δήλωσε τα εξής: «Ηρθα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι τα Χανιά. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις μου να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, όποιοι και αν είναι αυτοί, που θεωρώ ότι θα είναι πρωταγωνιστικοί. Υγεία να έχουμε όλοι και μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement