Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Τελικός με γκολ στην Ολλανδία

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθετε τα πάντα για τις στοιχηματικες εταιριες

Δύσκολες στιγμές περνάει η χώρα μας, η οποία έχει παραδοθεί στο έλεος της «πύρινης λαίλαπας», με τις ευχές όλων μας στους συνανθρώπους μας. Εμείς στη στήλη μας θα συνεχίσουμε κανονικά, έχοντας πάντα το νου μας σε όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Μια εβδομάδα από σήμερα ξεκινάει το πολύ θεαματικό Ολλανδικό πρωτάθλημα και όπως συμβαίνει στις περισσότερες χώρες, πριν τη σέντρα, υπάρχει το Σούπερ Καπ. Εκεί, ο νταμπλούχος Άγιαξ θα υποδεχθεί στο Άμστερνταμ τη δευτεραθλήτρια Αϊντχόφεν, σε μια αναμέτρηση που θα δείξει την ετοιμότητα των δυο ομάδων.

Άγιαξ: Ο τελικός του Σούπερ Καπ, που έχει ονομαστεί σε «Τρόπαιο Γιόχαν Κρόιφ», είναι ουσιαστικά το πρώτο επίσημο ματς που θα δώσει ο Άγιαξ για φέτος. Ο «Αίαντας» εδώ και 2-3 χρόνια παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και πέρσι δικαίως κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλο, μιας και η αντίσταση που βρήκε δεν ήταν κάτι αξιοσημείωτο. Φέτος δεν έχει αλλάξει πολλά πράγματα στο ρόστερ της, με πιο σημαντική προσθήκη αυτή του πρώην αρχηγού της Φέγερνορντ, Στίβεν Μπέργκχαους, η οποία έφερε και αναταραχές στην ομάδα του Ρότερνταμ. Στα φιλικά τους, οι πρωταθλητές ήταν εξαιρετικοί, σκοράροντας κατά… βούληση.

Αϊντχόφεν: Μπαίνει σε αυτό τον τελικό με ανεβασμένο ηθικό και πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση η Αϊντχόφεν, μιας και έχει ήδη 3 επίσημα ματς στα πόδια της, στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκοι» της Ολλανδίας πέρσι τερμάτισαν πίσω από τον Άγιαξ, όμως με τα όσα έχουμε δει φέτος, είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν τα… κόζια φέτος, έχοντας μια άκρως επιθετική και γρήγορη ομάδα. Από το ρόστερ μπορεί να έχασε τον Ντάνιλ Μάλεν, όμως ενισχύθηκε στην άμυνα και το κέντρο με παίκτες όπως οι Ραμάλιο και Πρόπερ. Για τον τελικό, θέλει να συνεχίσει το καλό της πρόσωπο, μιας και ήδη έχει νικήσει 2 φορές τη Γαλατά και μια τη Μίντιλαντ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αποφασισμένες να επιστρέψουν στους τίτλους είναι και οι δυο ομάδες, με πρώτη τους αναμέτρηση για φέτος στο Σούπερ Καπ. Η PSV έχει επίσημα ματς στα πόδια της, όμως ο «Αίαντας» πέρα από την έδρα, έκανε πολύ καλή προετοιμασία. Αξίζει ο συνδυασμός του over 2.5 με το γκολ-γκολ, στο 1.87 του Stoiximan.

Δωρεάν προγνωστικά Άρχοντας σε νόμιμες Στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement