Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Πάτρα: Απόπειρα διάρρηξης με λοστό σε πρακτορείου του ΟΠΑΠ στην Οβρυά

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Διαρρήκτης κρατώντας λοστό έδρασε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην περιοχή της Οβρυάς.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο άγνωστος δράστης, ο οποίος φορούσε κουκούλα έχοντας καλύψει τα χαρακτηριστικά του έσπασε την τζαμαρία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στην περιοχή της Οβρυάς. Όμως, για κακή του τύχη έγινε αντιληπτός και το έβαλε στα πόδια χωρίς να προλάβει να αφαιρέσει κάτι από το κατάστημα.

Σύμφωνα με πηγές, ο δράστης φέρεται να διέφυγε με τα πόδια και σε κοντινή απόσταση επιβιβάστηκε σε όχημα και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι ιδιοκτήτες του πρακτορείου του ΟΠΑΠ ειδοποιήθηκαν άμεσα και μετέβησαν στην επιχείρησή τους, η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο του άγνωστου δράστη. Νωρίς το πρωί, τα συνεργεία έπιασαν δουλειά για να αποκατασταθούν οι φθορές.

Η Αστυνομία αναζητά τα ίχνη του δράστη με τον λοστό, ενώ οι επιχειρηματίες και οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι και ζητούν περισσότερη αστυνόμευση ιδίως τις νυχτερινές ώρες.

Κυρίως για το επόμενο διάστημα που παραδοσιακά οι διαρρήκτες καραδοκούν εκμεταλλευόμενοι την απουσία των πολιτών εφόσον η Πάτρα τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου «αδειάζει»…

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement