Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ελεύθερες από σήμερα όλες οι θέσεις για τις κάρτες διαρκείας του Προμηθέα

Δημοσιεύθηκε

στις

Όπως ανακοινώσε η διοίκηση του Προμηθέα, από σήμερα είναι ελεύθερες όλες οι θέσεις των καρτών διάρκειας που δεν έχουν ανανεωθεί από τους περσινούς κατόχους και έτσι μπορεί όποιος επιθυμεί, να εξασφαλίσει θέση στο Δ. Τόφαλος για να παρακολουθήσεις τις μάχες της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Προμηθέας σας ενημερώνει πως από την Δευτέρα 9 Αυγούστου όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο διαρκείας τους και να κλείσουν θέση στο «Δημήτριος Τόφαλος», εν όψει της συναρπαστικής σεζόν που έρχεται σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται τόσο διά ζώσης, από το Promitheas Park (Γερασίμου Σκλάβου 4, Καστελλόκαμπος) τις καθημερινές από τις 10:00 έως τις 18:00 και τα Σάββατα από τις 10:00 έως τις 14:00, όσο και ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας ticketmaster.gr.

Η περσινή σεζόν για την ομάδα μας ήταν άχρωμη, άγευστη και άοσμη! Μπορεί αγωνιστικά ο Προμηθέας να έφερε εις πέρας τους στόχους του και να έφερε στην Πάτρα τον πρώτο τίτλο της ιστορίας του, ωστόσο ακόμα και στις μεγάλες νίκες η απουσία του κόσμου μας άφηνε πάντα ένα κενό. Ο παλμός του «Τόφαλος», η στήριξη από τον κόσμο του Προμηθέα είναι ο λόγος που αγωνιζόμαστε και θέλουμε να πετύχουμε. Η επιστροφή σου στο γήπεδο θα μας δώσει ένα επιπλέον κίνητρο να θέλουμε να πετύχουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη και να φέρουμε νέους τίτλους και διακρίσεις στην πόλη μας.

Επωφελήσου των μοναδικών προνομίων που προσφέρουν τα εισιτήρια διαρκείας, κλείσε τη μόνιμη θέση σου στο «Δ. Τόφαλος» και γίνε μέρος των πιο συγκλονιστικών στιγμών της ομάδας μας και έλα να γράψουμε ΜΑΖΙ ιστορία!

Σύντομα, θα ανακοινωθούν και τα ειδικά προνόμια των καρτών διαρκείας του Προμηθέα Πάτρας που, ανεξαιρέτως κατηγορίας, θα απολαύσουν ειδικές εκπτώσεις σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και, φυσικά, στα προϊόντα που πωλούνται στην μπουτίκ της ομάδας.

Θυμίζουμε πως οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους επίσημους εντός έδρας αγώνες του Προμηθέα σε Basket League (κανονική περίοδο και play-off), 7DAYS ΕuroCup (κανονική περίοδος, όπου με το νέο format θα γίνουν 9 αγώνες κατ’ ελάχιστον στη φάση των ομίλων καθώς και σε περίπτωση πρόκρισης τους αγώνες των επόμενων φάσεων) και Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και τα επίσημα φιλικά που ο Προμηθέας δίνει κατά την προετοιμασία του.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Η ΚΑΕ Προμηθέας θεωρεί την οικογένεια βασικό πυλώνα της ελληνικής κοινωνίας και την καλεί και τη νέα χρονιά, ώστε να υπάρχουν ακόμα περισσότερες οικογένειες στο γήπεδο. Επίλεξε τώρα τη θέση για εσένα και την οικογένειά σου και εκμεταλλεύσου τα οικογενειακά εκπτωτικά πακέτα. Ισχύουν ειδικές οικογενειακές εκπτώσεις για τα εισιτήρια διαρκείας στα διαζώματα Ο και Τ. Απαραίτητο δικαιολογητικό: Φωτοτυπία βεβαίωσης οικογενειακής κατάστασης.

*Η έκπτωση ισχύει παιδιά και εφήβους έως 15 ετών.

ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Η ΚΑΕ Προμηθέας βρίσκεται πάντα κοντά σε όλες τις κοινωνικές ομάδες προσφέροντας και φέτος προνομιακές τιμές εισιτηρίων διαρκείας για να βρεθούν όλοι στο πλευρό της αγαπημένης μας ομάδας.

ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Οι φοιτητές μπορούν να προμηθευτούν τα φοιτητικά εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία της φοιτητικής ταυτότητας σε ισχύ ή τη βεβαίωση σπουδών και την ταυτότητά τους.

ΑΝΕΡΓΟΙ

Οι άνεργοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία της εν ισχύ βεβαίωσης ανεργίας.

ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ

Οι πολύτεκνοι μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης.

ΑΜΕΑ

Τα ΑΜΕΑ μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους προσκομίζοντας τη φωτοτυπία βεβαίωσης του ΚΕ.Π.Α.

ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ “ONLY GREECE”

Η ΚΑΕ Προμηθέας καινοτομεί προσφέροντας την δυνατότητα στους φιλάθλους της να προμηθευτούν πολύ οικονομικότερα πακέτα εισιτηρίων διαρκείας, επιλέγοντας να παρακολουθήσουν αγώνες αποκλειστικά ελληνικών διοργανώσεων (πρωτάθλημα, κύπελλο και φιλικά προετοιμασίας).


Ροή ειδήσεων

Advertisement