Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

ΕΣΕΕ – 10.000 ευρώ για τη στήριξη των πυρόπληκτων στη μνήμη του Κ. Μίχαλου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) εκφράζουν την βαθύτατη λύπη τους για την αιφνίδια απώλεια του προέδρου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου της Αθήνας (ΕΒΕΑ) και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ), Κωνσταντίνου Μίχαλου, του οποίου η προσφορά και αφοσίωση θα μείνουν ανεξίτηλες στον επιχειρηματικό κόσμο και στον επιμελητηριακό θεσμό εντός και εκτός Ελλάδος.

Η απώλεια του αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό.

Το Δ.Σ της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας συνήλθε εκτάκτως την Κυριακή 8 Αυγούστου 2021, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του κ. Γ. Καρανίκα, ύστερα από το θλιβερό άγγελμα του αιφνίδιου θανάτου του Κωνσταντίνου Μίχαλου και αφού άκουσε τον Πρόεδρο του που εξήρε τη ζωή, το έργο και τη συνεργασία του εκλιπόντος με την ΕΣΕΕ αποφάσισε ομόφωνα:

Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια του, στην οικογένεια του μεταστάντος καθώς και στα Διοικητικά Συμβούλια της ΚΕΕΕ και του ΕΒΕΑ,

Να παραστεί ο Πρόεδρος και αντιπροσωπεία της ΕΣΕΕ στην εξόδιο ακολουθία,

Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του,

Να καταθέσει το ποσό των 10.000 ευρώ, στην μνήμη του, για τη στήριξη των πυρόπληκτων συνανθρώπων μας στο λογαριασμό του ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που έχει ανοιχθεί για το σκοπό αυτό.

Να δημοσιευθεί το ψήφισμα του ΔΣ και να αναρτηθεί στις Ιστοσελίδες της ΕΣΕΕ και των φορέων της.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement