Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Υπήρξε ενας υπέροχος άνθρωπος- Θλίψη για τον ξαφνικό θάνατο του συνταξιούχου δασκάλου Σταύρου Κουραχάνη  

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Βαθιά συγκίνηση έχει προκαλέσει στο Σταυροδρόμι Τριταίας αλλά και στην Πάτρα ο πρόωρος θάνατος του συνταξιούχου δασκάλου Σταύρου Κουραχάνη., ο οποίος στο παρελθόν είχε διατελέσει αντιδήμαρχος στον πρώην Δήμο Τριταίας και πρόεδρος της πρώην Κοινότητας Σταυροδρομιού.

Πράος άνθρωπος, ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία. Υπηρέτησε την εκπαίδευση και την Αυτοδιοίκηση, αφήνοντας το δικό του αποτύπωμα.

Επί σειρά ετών ήταν δάσκαλος στο 9ο Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας (στο συγκρότημα Γλαράκη) ενώ έκλεισε την θητεία του στο Δημοτικό Σχολείο του Σταυροδρομίου με τη θέση του Διευθυντή.

Όλοι όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν υπέροχο άνθρωπο, έναν αξιαγάπητο δάσκαλο που αγαπούσε τους μαθητές αλλά και τους συναδέλφους του, καθώς επίσης για έναν υποδειγματικό οικογενειάρχη.

Με την σύζυγό του Θεοδώρα έζησαν μια όμορφη ζωή και απέκτησαν δύο παιδιά, τον Γιώργο δικηγόρο και νυν πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερυμάνθου και τον Κωνσταντίνο, επιχειρηματία, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει ένα εγγονάκι.

Ο Σταύρος Κουραχάνης έφυγε από τη ζωή μετά από ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τις δύο τελευταίες εβδομάδες και δυστυχώς νικήθηκε.

Ο πρόωρος και αδόκητος θάνατός του σκόρπισε βαθιά θλίψη σε όλους όσοι τον γνώριζαν, καθώς ήταν πολύ δραστήριος και ιδιαίτερα αγαπητός.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΜΠΑΡΗ

Ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής, η δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο Ερυμάνθου εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργο Κουραχάνη για την αιφνίδια απώλεια του αγαπημένου του πατέρα, Σταύρου Κουραχάνη.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ

Το τελευταίο «αντίο» θα του απευθύνουν σήμερα στις 6 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Σταυροδρόμι Τριταίας.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement