Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023
Connect with us

Ελλάδα

Σήμα κινδύνου για τα κρούσματα του Δεκαπενταύγουστου – Τι εξετάζεται για όσους επιστρέφουν από τα νησιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Με στόχο τον περιορισμό της μετάδοσης της μετάλλαξης «Δέλτα» κινούνται πλέον η κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας. Εκτός από τον βασικό στόχο, που είναι η αύξηση του αριθμού των εμβολιασμών, στο τραπέζι έχει πέσει η διενέργεια rapid test για όσους επιστρέφουν από τα νησιά, καθώς, με βάση τα δεδομένα που επεξεργάζονται οι ειδικοί, τα κρούσματα που θα καταγράφονται το επόμενο διάστημα θα αφορούν κυρίως τη μετάλλαξη «Δέλτα».

Σε αυτό το πλαίσιο, παράλληλα με την αύξηση των εμβολιασμών που επιδιώκει το κυβερνητικό στρατόπεδο, υπάρχει και μια σειρά από μέτρα που μπορεί όχι μόνο να επιβραδύνουν τη μετάδοση, αλλά και να σταθεροποιήσουν περαιτέρω την κατάσταση. Η κυβέρνηση και οι ειδικοί έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στις επόμενες δύο εβδομάδες, καθώς τότε αναμένεται να κορυφωθεί η κινητικότητα των πολιτών λόγω της μεγάλης εορτής του Δεκαπενταύγουστου, αλλά και της ολοκλήρωσης των διακοπών, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τη μεταφορά του κορονοϊού από τα αστικά κέντρα προς τους τουριστικούς προορισμούς και το αντίστροφο. Ανεξάρτητα από το αν αυξηθούν τα κρούσματα ή όχι, αν και υπάρχει αισιοδοξία για σταθεροποίηση της κατάστασης όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα δεδομένα, είναι σαφές ότι το Λεκανοπέδιο και άλλες μεγάλες πόλεις θα πιεστούν, αφού ο ιός θα μεταφερθεί από τις τουριστικές περιοχές. Να σημειωθεί, πάντως, πως τις πτωτικές τάσεις αποτυπώνει καλύτερα ο δείκτης αναπαραγωγής της λοίμωξης COVID-19 (Rt), που το τελευταίο διάστημα έχει μειωθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί έχουν εξετάσει ήδη το ενδεχόμενο να ζητήσουν να πραγματοποιούνται υποχρεωτικά rapid tests για όσους επιστρέφουν από τα νησιά, σε μια προσπάθεια να ανιχνευθούν οι ασυμπτωματικοί και να απομονωθούν, ωστόσο αυτό θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες με βάση πάντα τα επιδημιολογικά δεδομένα. Εάν δηλαδή υπάρξει αύξηση των ποιοτικών στοιχείων, τότε μπορεί να ζητηθεί υποχρεωτικό rapid test για τους επιβάτες που επιστρέφουν από τα νησιά και κυρίως από τις περιοχές που είναι στο «πορτοκαλί» και παρουσιάζουν αύξηση του επιδημιολογικού φορτίου.

Μέτρα

Πέρα, όμως, από το ενδεχόμενο του υποχρεωτικού rapid test για όσους επιστρέφουν από τις διακοπές τους από τα νησιά, η κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας θα αυξήσουν και άλλο το testing. Δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο πως το τελευταίο διάστημα πραγματοποιείται καθημερινά μεγάλος αριθμός τεστ, με τις υγειονομικές μονάδες να βρίσκονται σε σημεία που υπάρχει κινητικότητα. Παράλληλα, όμως, όπου χρειάζεται, η Πολιτική Προστασία θα παρεμβαίνει και θα παίρνει τοπικά μέτρα, τύπου Μυκόνου, όπως συνέβη με τα Χανιά και τη Ζάκυνθο.

 

 

Με τεστ στην εργασία

Την ίδια ώρα, στο κυβερνητικό στρατόπεδο έχουν αποφασίσει να έχουν οι εμβολιασμένοι περισσότερες διευκολύνσεις στην καθημερινότητά τους σε σχέση με όσους δεν εμβολιάζονται, καθώς μπαίνουμε στο φθινόπωρο. Ηδη την περασμένη Κυριακή η Realnews αποκάλυψε το σχέδιο που εξετάζει η κυβέρνηση για όλους τους εργαζομένους σε υπηρεσίες και επιχειρήσεις στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί ή δεν έχουν νοσήσει θα προσέρχονται στην εργασία τους με τουλάχιστον ένα αρνητικό εργαστηριακό τεστ την εβδομάδα (μοριακού ελέγχου ή rapid test), το οποίο θα πληρώνουν οι ίδιοι. Στην κυβέρνηση επισημαίνουν πως πλέον υπάρχουν εμβόλια, που είναι το μόνο όπλο απέναντι στον κορονοϊό, οπότε μπορεί να ζητηθεί από το φθινόπωρο τουλάχιστον ένα τεστ την εβδομάδα για να προσέλθει κάποιος στην εργασία του. Άλλωστε μιλάμε επί το πλείστον για εσωτερικούς χώρους και πρέπει να προστατευθούν και οι υπάλληλοι, αλλά και όσοι έρχονται σε επαφή καθημερινά μαζί τους. Σε διαφορετική περίπτωση θα βγαίνουν σε αναστολή με παράλληλη περικοπή μισθού και στη θέση τους θα προσλαμβάνονται άλλοι για όσο διάστημα θα απουσιάζουν. Φυσικά, οι νεοπροσλαμβανόμενοι (στον δημόσιο τομέα θα είναι ορισμένου χρόνου) θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι.

Σήμα κινδύνου για τον Δεκαπενταύγουστο

Της Αιμιλίας Σταθάκου

Σημάδια σταθεροποίησης δείχνει η πανδημία τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο, οι μετακινήσεις του πληθυσμού για τον Δεκαπενταύγουστο απειλούν να ανατρέψουν την εύθραυστη αυτή ισορροπία και να εκτοξεύσουν τον αριθμό των κρουσμάτων. Σύμφωνα με το υπολογιστικό μοντέλο που έχει αναπτύξει το Τμήμα Περιβαλλοντικής Μηχανικής του ΑΠΘ την τελευταία εβδομάδα, σε πανελλαδικό επίπεδο, ο μέσος όρος του δείκτη θετικότητας βρίσκεται περίπου στο 3%, ενώ ο κυλιόμενος εβδομαδιαίος μέσος όρος του πραγματικού αριθμού αναπαραγωγής Rt διαμορφώθηκε στο 1,01. Όπως εξηγεί ο επικεφαλής του Τμήματος, καθηγητής Δημοσθένης Σαρηγιάννης, με βάση τα αποτελέσματα φαίνεται ότι υπάρχει σταθεροποίηση στον αριθμό των κρουσμάτων, η οποία πλέον αρχίζει να αντικατοπτρίζεται και στον αριθμό των νοσηλειών, καθώς και στον αριθμό των ασθενών σε κρίσιμη κατάσταση. Σχετικά με την πρόβλεψη για τις επόμενες δύο εβδομάδες, ο κ. Σαρηγιάννης επισημαίνει ότι η αναμενόμενη αύξηση των κρουσμάτων θα είναι συγκρατημένη, εάν η αύξηση των ενεργών επαφών που παρατηρείται γενικά κατά την περίοδο του Αυγούστου παραμείνει στα περσινά επίπεδα. Στην περίπτωση αυτή, ο αριθμός των κρουσμάτων θα φτάσει τα 3.000 στις 15 Αυγούστου και στα 4.100 στις 22 Αυγούστου. Οι αντίστοιχες προβλέψεις για τις ανάγκες σε ΜΕΘ είναι 220 και 250.

Ελλάδα

Φρίκη με τον λυράρη που βίαζε και εξέδιδε 11χρονο – Στο κάδρο ακόμη 29 άτομα με ψεύτικο προφίλ

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε αργία τέθηκε χθες το μεσημέρι ο 46χρονος γιατρός, δημόσιου νοσοκομείου, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση του 66χρονου λυράρη που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε ανήλικο αγόρι στο Ηράκλειο από το 2018.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο cretapost ο διοικητής του Βενιζελείου, Κώστας Τερζάκης μόλις έλαβε το απαραίτητο έγγραφο από την Εισαγγελία προχώρησε στην άμεση αναστολή καθηκόντων του γιατρού.

«Χθες το μεσημέρι έλαβα από την εισαγγελία το έγγραφο στο οποίο αναφερόταν όταν ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Οι κινήσεις ήταν άμεσες καθώς εξέδωσα απόφαση για άμεση αναστολή καθηκόντων του συγκεκριμένου γιατρού με ισχύ από χθες το μεσημέρι και για έναν μήνα, όπως δηλαδή προβλέπεται από το νόμο», τόνισε ο κ. Τερζάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος δεν έχει συλληφθεί, καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος γιατρός ήταν μία από τις επαφές του ανηλίκου μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας με τον οποίο έκλεισαν ένα ραντεβού προκειμένου να προχωρήσουν σε ερωτική επαφή.

Τελικά η επαφή δεν συνέβη όπως ανέφερε ο 46χρονος και επιβεβαίωσε ο ανήλικος.

Για το θέμα αυτό ρωτήθηκε στα δικαστήρια ο συνήγορος του λυράρη, Διονύσης Βέρρας, ο οποίος απάντησε πως «έτσι όπως είδα εγώ την δικογραφία δεν υπάρχει κάποιο αδίκημα σε βάρος του γιατρού».

Στις έρευνες και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον ενώ στο… στόχαστρό τους έχουν μπει τα δύο άτομα τα οποία, όπως έχει καταγγελθεί από τον 16χρονο, φέρονται να τον έχουν βιάσει.

Ο 16χρονος έχει ήδη δώσει στην κατάθεσή του αρκετές πληροφορίες με τους αστυνομικούς να ερευνούν προς πάσα κατεύθυνση.

Στις έρευνες θα συμμετάσχει και η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία αναμένεται να «χτενίσει» όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από ψεύτικα προφίλ που φιγουράρουν σε διάφορες πλατφόρμες με φωτογραφίες του ανηλίκου προκειμένου να «ψαρέψουν» υποψήφιους πελάτες.

Ήδη στα χέρια της η αστυνομία έχει τα προφίλ ενώ έχει διαπιστώσει πως υπάρχουν 29 άτομα τα οποία φέρονται ως επαφές με τον ανήλικο στα ψεύτικα προφίλ.

Παράλληλα, το τμήμα Ανηλίκων σε συνεργασία με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα κάνουν «φύλλο και φτερό» τα κινητά τηλέφωνα αλλά και τους υπολογιστές που κατασχέθηκαν προκειμένου να ελεγχθεί η διακίνηση πορνογραφικού υλικού με «πρωταγωνιστή» το αγόρι.

«Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις» διαμηνύει ο δικηγόρος της οικογένειας

Από την πρώτη στιγμή που ήρθε στο φως της δημοσιότητας η φριχτή αυτή υπόθεση, ο δικηγόρος της οικογένειας Γιώργος Κοκοσάλης αναφέρθηκε στην σοβαρότητα της καταγγελίας.

Ο ίδιος έκανε λόγο για μία δεμένη υπόθεση με τον ανήλικο να σπάει τη σιωπή του και να δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται οι αστυνομικοί για να προχωρήσουν στις έρευνες.

«Θα έχουμε καταιγιστικές εξελίξεις με τις έρευνες να προχωρούν πολύ γρήγορα. Η υπόθεση είναι καλά δεμένη ενώ δεν θα μου φανεί παράξενο αν πάρει και μία εντελώς διαφορετική τροπή», επεσήμανε σχετικά ο κ. Κοκοσάλης ενώ παράλληλα παρότρυνε όσους γνωρίζουν να «ανοίξουν τα στόματα και να μιλήσουν» και ζήτησε από όλους τους γονείς να προσέχουν τα παιδιά τους «ελέγχετε τις κινήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Την ίδια ώρα, η οικογένεια του ανηλίκου βρίσκονται από τη πρώτη στιγμή δίπλα από το παιδί και το προστατεύουν με τη μητέρα του να ζητά απ’ όλους όσοι γνωρίζουν να μιλήσουν. Από την πλευρά του το 16χρονο αγόρι, αμέσως μετά την σύλληψη του 66χρονου δήλωσε πως «λυτρώθηκε» και προτρέπει και άλλα αγόρια που βρίσκονται στη δική του θέση να μιλήσουν.

Για πλεκτάνη κάνει λόγο ο 66χρονος λυράρης

Από τη πρώτη στιγμή της σύλληψής του ο 66χρονος λυράρης κάνει λόγο για πλεκτάνη σε βάρος του.

Μάλιστα, αρνείται κάθε κατηγορία ενώ τονίζει πως δεν γνωρίζει πώς να δημιουργήσει προφίλ στις πλατφόρμες όπου υπάρχουν τα ψεύτικα προφίλ του ανηλίκου.

Ο συνήγορός του, Διονύσης Βέρρας, προσερχόμενος χθες στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου δήλωσε: «Έχω την εντύπωση ότι σε αυτές τις υποθέσεις πρέπει όλοι να είναι σοβαροί. Ο εντολέας μου μιλάει για πλεκτάνη που θα καταπέσει ήδη από το ανακριτικό γραφείο. Υφαίνεται μία δικογραφία που στηρίζεται αποκλειστικά στις περιγραφές του παιδιού και τα ευρήματα έχουν να κάνουν με το ίδιο το παιδί. Αυτός δεν φαίνεται να έχει καμία ψηφιακή συμμετοχή».

cretapost

Περισσότερα

Ελλάδα

Δίκτυο τρομοκρατίας: Θα έπαιρναν 16.000 ευρώ για κάθε νεκρό στο εβραϊκό εστιατόριο

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε αστυνομικό κλοιό και αυστηρή επιτήρηση βρίσκεται το εβραϊκό εστιατόριο «Gostijo» στου Ψυρρή, που λειτουργεί και ως συναγωγή και ήταν ο στόχος της επίθεσης από τους δύο Πακιστανούς. Μάλιστα, θα έπαιρναν 16.000 ευρώ για κάθε νεκρό.

Η υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ, Μοσάντ, ανέφερε ότι βοήθησε την Ελλάδα στην εξάρθρωση του τρομοκρατικού δικτύου, που είχε σκοπό να χτυπήσει εβραϊκούς στόχους στην Αθήνα και μέλη του οποίου συνδέονται με τη Δύναμη Κουντς.

Τον περασμένο Αύγουστο έφτασε η πληροφορία στην ΕΥΠ ότι ένας πυρήνας ατόμων από το Πακιστάν σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν αιματηρή επίθεση στην Αθήνα. Τον Νοέμβριο του 2022 η ΕΥΠ έφτασε στον 27χρονο και τον 29χρονο. Η έρευνα εξελίχθηκε αθόρυβα και οι αρχές είχαν σκοπό να φτάσουν μέχρι τέλους, μέχρι το σημείο που θα είχαν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία για τα πρόσωπα – στόχους όμως ο χρόνος άρχισε να πιέζει και οι Πακιστανοί γινόντουσαν όλο και πιο δραστήριοι, τότε οι αστυνομικοί έβαλαν μπρος την αστραπιαία επιχείρηση και τους συνέλαβαν.

Πριν από περίπου έναν μήνα τα δύο αυτά άτομα πακιστανικής καταγωγής προσήχθησαν από την Αντιτρομοκρατική και διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν νόμιμα έγγραφα και από τότε κρατιούνται. Είχαν περάσει στην Ελλάδα από την Ορεστιάδα πριν από πέντε χρόνια και κανένας δεν είχε από τότε τα απαραίτητα έγγραφα. Οι αρχές πήραν τα κινητά τους και διαπιστώθηκε από την έρευνα ότι επικοινωνούσαν με έναν ομοεθνή τους στο Ιράν, ο οποίος τους έδινε εντολές προκειμένου να πραγματοποιήσουν την επίθεση.

Οι εντολές του «καθοδηγητή» στο Ιράν και τα δύο σενάρια

Δύο είναι τα σενάρια για το πώς οι δύο Πακιστανοί θα πραγματοποιούσαν την επίθεση στο εβραϊκό εστιατόριο «Gostijo» στου Ψυρρή, που λειτουργεί και ως συναγωγή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο Πακιστανός από το Ιράν που έδινε τηλεφωνικά οδηγίες και κατευθύνσεις στους δύο ομοεθνείς του στην Ελλάδα, αρχικά τους είχε δώσει εντολή να πραγματοποιήσουν την επίθεση με κάποιο δηλητήριο, πιθανόν αέριο.

Ωστόσο, στη συνέχεια το αρχικό σχέδιο τροποποιήθηκε κι έτσι, οι δύο δράστες σκόπευαν είτε να ανατινάξουν το εστιατόριο με φιάλες υγραερίου είτε να εισβάλουν στο μαγαζί με όπλα, εφόσον αυτό ήταν γεμάτο με κόσμο, και να προκαλέσουν έτσι λουτρό αίματος.

Ο Πακιστανός στο Ιράν είχε υποσχεθεί στους δύο ομοεθνείς του, ότι θα βγάλουν πολλά χρήματα. Τους είχε δώσει εντολή το πρώτο χτύπημά τους να είναι το εστιατόριο-συναγωγή στου Ψυρρή και στη συνέχεια, όπως τους είχε πει, θα συζητούσαν για δολοφονίες προσώπων στην Ελλάδα, έναντι αμοιβής. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αμοιβές που τους έταζε ήταν της τάξης των 15.000 ευρώ.

Οι αστυνομικές αρχές είχαν θέση υπό στενή παρακολούθηση τους δύο Πακιστανούς, ηλικίας 27 και 29 ετών, εδώ και δύο μήνες και έχουν στη διάθεσή τους τις συνομιλίες τους με τον ομοεθνή τους από το Ιράν. Οι δύο Πακιστανοί βρίσκονταν στην χώρα μας εδώ και 4-5 χρόνια και εργάζονταν σε διάφορα μαγαζιά ή διαφορετικά έκαναν αγροτικές εργασίες.

Η ΕΥΠ διέθετε σχετικές πληροφορίες για δράση τρομοκρατικού δικτύου στη χώρα μας και άρχισε να ερευνά των υπόθεση από τον περασμένο Αύγουστο. Οι δύο Πακιστανοί που μένουν στην Ελλάδα ταυτοποιήθηκαν τον Φεβρουάριο και τέθηκαν υπό παρακολούθηση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν ταξιδέψει αρκετές φορές στην Αθήνα και είχαν κάνει κατόπτευση του χώρου, ως εκ τούτου οι ελληνικές αρχές αντιλήφθηκαν ότι θα προχωρούσαν σύντομα στην επίθεση κατά του εστιατορίου, γι’ αυτό και έδρασαν άμεσα και τους συνέλαβαν.

Όπως ανέφερε ο Τάσος Τέλλογλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, για πρώτη φορά το Ιράν χρησιμοποίησε Πακιστανούς υπηκόους στον πόλεμο της Συρίας, όταν έφτιαξε μια ειδική μονάδα που πολεμούσε στο πλάι των Ιρανών που είχαν πάρει μέρος στον πόλεμο υπέρ του καθεστώτος Άσαντ. Είναι περίπου 10% οι Σιίτες στο Πακιστάν και αυτοί βρίσκονται υπό την επιρροή του Ιράν. Τον Μάιο 2022, Ιρανοί είχαν προσπαθήσει να επιτεθούν σε Ισραηλινούς τουρίστες σε κλειστή αγορά της Κωνσταντινούπολης, τις παραμονές της επίσκεψης του τότε Ισραηλινού πρωθυπουργού. Η επίθεση αυτή αποτράπηκε την τελευταία στιγμή, όπως ανέφεραν στη συνέχεια ισραηλινές πηγές. Προηγουμένως οι Ιρανοί είχαν κατηγορήσει τους Ισραηλινούς ότι δολοφόνησαν έναν συνταγματάρχη των Φρουρών της Επανάστασης στο σπίτι του, στην Τεχεράνη. Η σχεδιαζόμενη, δηλαδή, επίθεση των τουριστών ήταν ένα είδος αντιποίνων, σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν.

Νωρίτερα, είχε γίνει μία αντίστοιχη επιχείρηση στην Κύπρο με την συμμετοχή ενός Αζέρου και ενός Πακιστανού από την Πάφο. Και αυτή, που είχε ως στόχο Ισραηλινό επιχειρηματία, την τελευταία στιγμή οδηγήθηκε σε αποτυχία, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Μοσάντ.

Περισσότερα

Ελλάδα

Καλάθι του νονού: Σήμερα η πρεμιέρα του – Λαμπάδες, σοκολατένια αυγά και 10 κατηγορίες παιχνιδιών

Δημοσιεύθηκε

στις

Πρεμιέρα  κάνει σήμερα, Τετάρτη, 29 Μαρτίου, το ” καλάθι του νονού”.

To μέτρο αυτό θα λειτουργήσει στα πρότυπα του «καλαθιού του Άη Βασίλη» και θα ισχύσει έως το Μεγάλο Σάββατο, 15 Απριλίου 2023, προκειμένου να διευκολύνει τις αγορές των νονών για τα βαφτιστήρια τους ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα. Το καλάθι αυτό θα περιλαμβάνει 12 συνολικά κατηγορίες παιχνιδιών ως εξής: λαμπάδες και παιχνίδια, σοκολατένια αυγά, επιτραπέζια και παζλ, παιχνίδια με κούκλες, κουκλόσπιτα και άλλα αξεσουάρ (παιχνίδια μίμησης), βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, παιχνίδια κατασκευών και δημιουργίας (π.χ. παιχνίδια με τουβλάκια), οχήματα – τηλεκατευθυνόμενα, ηλεκτρονικά παιχνίδια, αθλητικά παιχνίδια (π.χ. μπάλες, παιδικές μπασκέτες και τέρματα), λούτρινα και μουσικά παιχνίδια.

Πόσο θα κοστίσουν τα δώρα για τα βαφτιστήρια φέτος

Το Mega παραθέτει παρακάτω τη λίστα με το κόστος για δώρα των βαφτιστηριών φέτος:

1. Τσουρέκι κλασικό 380 γραμμαρίων: 

  • Αυτό κοστίζει φέτος στα 3,30 ευρώ από 2,48 ευρώ που ήταν πέρυσι η τιμή του και είναι ίδιας ετικέτας.
  • Δηλαδή καταγράφηκε μια αύξηση της τάξεως 82 λεπτών ή 33%.

2.Τσουρέκι Θεσσαλονίκης  500 γραμμαρίων:

  • Η τιμή του φέτος ανέρχεται στα 3,80 ευρώ από 2,94 ευρώ που ήταν πέρυσι.
  • Δηλαδή υπάρχει μια αύξηση σχεδόν 90 λεπτών ή σχεδόν 29, 25 %.

3. Σοκολατένια αυγά με παιχνίδι  

Αυγό γάλακτος 220 γραμμαρίων με παιχνίδι

  • Φέτος κοστίζει 9,40 ευρώ από  8,37 ευρώ κόστιζε πέρυσι.
  • Έχει πάρει μια αύξηση της τάξεως του 1 ευρώ, δηλαδή 12,3%

Αυγό 150 γραμμαρίων με ένα παιχνίδι

  • Φέτος η τιμή του διαμορφώνεται στα 10, 98 ευρώ από 10,42  ευρώ που κόστιζε πέρυσι.
  • Δηλαδή υπάρχει μια αύξηση 5,37 ευρώ

4. Οι λαμπάδες 

Λαμπάδες με απλό παιχνίδι:

  • Φέτος η τιμή τους διαμορφώνεται στα 20 ευρώ από 18 ευρώ που ήταν πέρυσι.

Απλές λαμπάδες

  • Φέτος κοστίζουν από 0, 99 ευρώ έως και 4,99 ευρώ σε σχέση με 0,70 ευρώ και 4,50 ευρώ που κόστιζαν πέρυσι.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα