Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής συγκεντρώνει το Περιφερειακό Τμήμα Πάτρας του ΕΕΣ στην Καρόλου

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μεγάλο μέρος της χώρας βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω των πρωτοφανούς έκτασης και έντασης πυρκαγιών που καταστρέφουν τον φυσικό πλούτο της χώρας και περιουσίες, συμπολίτες μας καθίστανται άστεγοι και κυρίως, ζωές ανθρώπων βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έκανε έκκληση, μεταξύ άλλων, για συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Στην Πάτρα, όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος του ΕΕΣ Πάτρας, Γιώργος Νιάρος, το σημείο συγκέντρωσης είναι στις εγκαταστάσεις του Τμήματος, Καρόλου 8 και Αγίου Ανδρέου, όπου οι συμπολίτες μπορούν να φέρνουν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη ατομικής υγιεινής.

Με πρωτοβουλία του Περιφερειακού Συμβουλίου του Τμήματος Πατρώντου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διευκρινίζεται ότι το Τμήμα θα παραμείνει συνεχώς ανοικτό από την Δευτέρα 9/8/21 και μέχρις ότου απαιτηθεί, από τις 07.30’ έως τις 21.00′, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι συμπολίτες που θέλουν να προσφέρουν την βοήθειά τους.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΕΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement