Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα (9/8)

Published

on

 

 

Κριός

Aυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα ασχοληθείς περισσότερο με ζητήματα τα οποία αφορούν την καθημερινότητά σου καθώς και κάποιες επαγγελματικές υποθέσεις. Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στην Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να βοηθήσει στη διευθέτηση ενός ζητήματος της δουλειάς και μάλιστα με επιτυχία.

 

 

Ταύρος

Θα αφιερώσεις αρκετό χρόνο στη διευθέτηση προσωπικών και αισθηματικών υποθέσεων καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου θα σχηματίσει μία σειρά όψεων που θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου προς αυτό τον τομέα. Η αντίθεση της με τον Ποσειδώνα αλλά και το τρίγωνο με τον Πλούτωνα θα δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα και θα φέρουν ερωτικές συγκινήσεις.

 

Δίδυμοι

Θα δώσεις προτεραιότητα σε κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την οικία σου καθώς και με κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου θα αποτελέσει μία ιδανική συγκυρία για ζητήματα τα οποία αφορούν υποθέσεις σπιτιού. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες θα σε οδηγήσουν να τροποποιήσεις το πρόγραμμα σου.

 

 

Καρκίνος

Η νέα θέση του Ερμή θα είναι πάρα πολύ βοηθητική όσον αφορά την επικοινωνία, τις μετακινήσεις αλλά και τις δημόσιες σχέσεις. Η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να δημιουργήσει σύγχυση σε κάποιες συζητήσεις, κάτι το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα όσον αφορά ζητήματα τρίτων αλλά και δικά σου θέματα.

 

Λέων

Αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει ένα πολύ καλό διάστημα για να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου θα έχει εξέχοντα ρόλο σε αυτό. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας το μυαλό σου φαίνεται πως θα βρίσκεται στα έσοδα, τα έξοδα και σε λοιπές οικονομικές διευθετήσεις, όμως φαίνεται πως όλα θα αρχίσουν να διευθετούνται.

 

 

Παρθένος

Οι δυσκολίες που θα αντιμετωπίσεις αυτήν την ημέρα είναι αρκετές και κυρίως αφορούν άτομα που θα σε πλησιάσουν και θα σε μπερδέψουν με τη συμπεριφορά τους. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να καταλάβεις ποιοι είναι αυτοί που σου λένε αλήθεια και ποιοι είναι αυτοί που σε κοροϊδεύουν. Σε κάθε περίπτωση να είσαι ψύχραιμος και έτοιμος για όλα.

 

 

Ζυγός

Θα ξεκινήσει ένα νέο διάστημα για εσένα το οποίο θα συνοδεύεται από συναντήσεις, επαφές, μετακινήσεις, συζητήσεις πολύ πιθανό και κάποιες νέες συμφωνίες. Ο Ερμής θα περάσει στο ζώδιό σου στα μέσα της εβδομάδας και θα εγκαινιάσει ένα ιδιαίτερα επικοινωνιακό διάστημα. Πέραν από τις επικοινωνιακές ικανότητες θα έχεις και αυξημένη ενέργεια και ο συνδυασμός αυτών των δύο θα κάνει θαύματα σε πολλά ζητήματα!

 

 

Σκορπιός

Είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να «προστατέψεις» και να διαφυλάξεις ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή και όσο θα περνούν οι ημέρες τόσο αυτή ανάγκη θα γίνεται πιο έντονη. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στις 11/8 εγκαινιάζει μία περίοδο όπου αρκετά ζητήματα τα οποία σε ενδιαφέρουν θα κινούνται σε παρασκηνιακό επίπεδο.

 

 

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα νιώσεις την ανάγκη να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στους φίλους σου, στην επικοινωνία σου μαζί τους αλλά και σε κάποιες συλλογικές δραστηριότητες. Κάποια σχέδια που κάνεις μπορεί να χρειαστεί να τροποποιηθούν αυτές τις ημέρες και όσο περισσότερα άτομα αφορούν τόσο πιο δύσκολη ενδέχεται να είναι η τροποποίηση τους.

 

 

Αιγόκερως

Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα χρειαστούν υπομονή μέχρι να μπορέσεις να τακτοποιήσεις. Αν βρίσκεσαι στη δουλειά ή αν έχεις να συντονίσεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις εξ αποστάσεως, με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου στις 11/8 θα είναι πιο εύκολο για εσένα.

 

Υδροχόος

Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου είναι πολύ πιθανό να βρίσκεσαι σε μία φάση που οργανώνεις τις τελευταίες λεπτομέρειες ενός ταξιδιού, αν δεν βρίσκεσαι ήδη σε ένα νέο προορισμό! Η επικοινωνία με συγγενείς, φίλους, γνωστούς και πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον, θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διάθεσή σου αυτή την εβδομάδα, καθώς φαίνεται πως μαζί τους θα μοιραστείς τα νέα σου!

 

 

Ιχθύες

Θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν καχυποψία και η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου από τις 11/8 θα φαίνεται πως θα την ενισχύσει. Μην αφήσεις αρνητικές σκέψεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σου, ιδιαίτερα αν δεν συνοδεύονται και από υπαρκτά δεδομένα. Ο οικονομικός τομέας, τα έσοδα και τα έξοδα χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή και διευθέτηση αυτή την εβδομάδα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement