Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού «Το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Αγγελική Νικολούλη στο δυναμικό του. Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει.

»Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της. Είναι το κύρος και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μόνο επιτυχίες.»

Το τρέιλερ, το οποίο είναι σε μυστηριώδεις ασπρόμαυρους τόνους με φωτογραφίες της Αγγελικής Νικολούλη, δημοσιοποίησε η ίδια η δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Λίγα λεπτά αργότερα και ο επίσημος λογαριασμός του Μεγάλου Καναλιού έδωσε με τη σειρά του στη δημοσιότητα ένα καινούργιο βίντεο που καλεί τους πολίτες να επικοινωνήσουν για τις υποθέσεις τους, δείχνοντας τους πυρετώδεις ρυθμούς προετοιμασίας για την εκπομπή που θα βγει στον αέρα τον Σεπτέμβριο.