Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Αυστραλία–Βρέφος έχασε την ζωή του σε πάρκο μετά από επίθεση καρακάξας

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια ασύλληπτη τραγωδία έλαβε χώρα στην Αυστραλία, με θύμα ένα βρέφος πέντε μηνών.

Η μικρή Μία βρισκόταν στην αγκαλιά της μητέρας της σε ένα πάρκο στο Μπρίσμπειν, όταν ξάφνικά δέχθηκαν επίθεση από μια καρακάξα.

Η μητέρα, κατά την προσπάθειά της να αποφύγει το πουλί, έπεσε, με το πέντε μηνών βρέφος , με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι σύμφωνα με την dailymail. Δυστυχώς, η Μία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και εκεί υπέκυψε στα τραύματά της.

Οι συγγενείς της οικογένειας ξεκίνησαν μία εκστρατεία για να καλύψουν τα έξοδα κηδείας της Μία.

Όσο για τους γονείς της Μία , μέλη της οικογένειας αναφέρουν τα εξής σύμφωνα με τον Guardian: «Η άφιξη της Μία σήμανε την απόλυτη ευτυχία για τον Τζέικομπ και τη Σιμόν, την αγαπούσαν πάρα πολύ και μοιράζονταν αυτή τους την αγάπη ώστε να την λατρέψουν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα»

«Δεν υπάρχει λέξη για να περιγράψει το βασανιστήριο που περνούν ο Τζέικομπ και η Σιμόν. Το νήμα της ζωής της Μία κόπηκε τόσο σύντομα, πολύ νωρίτερα από ό, τι περίμενε κανείς από εμάς. Η ΜΊα ήταν και θα είναι για πάντα το φως στη ζωή των γονιών της», σημειώνουν συγγενείς της οικογένειας, ραγίζοντας καρδιές

Παράλληλα, ο δήμαρχος του Μπρίσμπεϊν, διέταξε έρευνα για τα πτηνά στο πάρκο, μετά από αναφορές ότι ένας άλλο άτομο είχε καταγγήλει ότι υπάρχει μια υπερβολικά επιθετική καρακάξα στην ίδια τοποθεσία.

«Οι άνθρωποι είναι η προτεραιότητα εδώ. Φυσικά προστατεύουμε τα ζώα και τη φύση μαςς, αλλά η προστασία των ανθρώπων είναι πιο σημαντική», τόνισε ο δήμαρχος.

www.in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement