Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Επιστροφή Σταθόπουλου, ανακοίνωσε Κατσίνα η Αχαϊκή

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον έμπειρο πορτιέρο Κώστα Σταθόπουλο ανακοίνωσε η ομάδα της Αχαϊκής. Οι «κιτρινόμαυροι» ήρθαν σε συμφωνία με τον έμπειρο γκολκίπερ που έχει παραστάσεις και από το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ενώ παλαιότερα έχει φορέσει και πάλι την ιστορική φανέλα των «καναρινιών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αχαϊκής αναφέρει: «Η οικογένεια της Αχαϊκής Α.Ε. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του πολύ καλού τερματοφύλακα Κώστα Σταθόπουλου. Έχει αγωνιστεί και παλιότερα με επιτυχία στην ομάδα μας. Τη φετινή χρονιά έπαιξε (μέχρι τη διακοπή λόγω καραντίνας) στον Αστέρα Αμαλιάδας, και αργότερα από τον Απρίλιο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα του ΠΑΟ Βάρδας. Παλιότερα είχε αγωνιστεί σε Δόξα Νέας Μανωλάδας, Καλαμάτα, Πανηλειακό, Προοδευτική Μανωλάδας, Εθνικό Σαγεΐκων. Κώστα, καλώς ήρθες και πάλι στην ομάδα μας».

Επίσης η ομάδα της Αχαϊκής ανακοίνωσε και την απόκτηση του Παναγιώτη Κατσίνα.

Ο 23χρόνος μέσος την αγωνιστική περίοδο που πέρασε φόρεσε τη φανέλα του Λιμνοχωρίου ενώ έχει περάσει και από τον Ατρόμητο Λάππα, τη Δόξα Νέας Μανωλάδας και τον Εθνικό Σαγεΐκων.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement