Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Η μεταγραφή του καλοκαιριού για τον Ατρόμητο Λάππα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ήταν μια μεταγραφική έκπληξη αυτή που πραγματοποίησε η ομάδα του Ατρόμητου Λάππα καθώς ένταξε στο δυναμικό της τον έμπειρο επιθετικό Δημήτρη Ανδρεόπουλο.

Ένας παίκτη με πολλές περγαμηνές και ευκολία στο σκοράρισμα που η ομάδα του Λάππα κατάφερε να τον κερδίσει αφού αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Και αυτό το αναφέρουμε διότι ο Ανδρεόπουλος πέρυσι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και την Αχαϊκή οπότε και θεωρείτε μεταγραφή της χρονιάς για την ομάδα του κάμπου.

Ο Ανδρεόπουλος αν και είχε πολλές προτάσεις από συλλόγους που αγωνίζονται σε μεγαλύτερες κατηγορίας τελικά επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο.

Αυτός φυσικά που τρίβει… τα χέρια του από ικανοποίηση είναι ο έμπειρος τεχνικός Νίκος Λαγογιάννης ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την ικανότητα του έμπειρου φορ και θα του λύσει πολλά προβλήματα στην γραμμή κρούσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Ο Ατρόμητος Λάππα με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Δημήτρη Ανδρεόπουλο από την Αχαϊκή. Έναν ποδοσφαιριστής με πολλές παραστάσεις από τα γήπεδα της Αχαΐας που με την εμπειρία του θα βοηθήσει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων μας. Δημήτρη σου ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Ροή ειδήσεων

Advertisement