Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Η Νάπολη Πατρών έδειξε για μια ακόμα φορά το κοινωνικό της πρόσωπο

Δημοσιεύθηκε

στις

Είναι γνωστό ότι η Νάπολη Πατρών πέρα από την αγωνιστική της κυριαρχία στα γήπεδα της Ευρώπης δείχνει και το κοινωνικό της πρόσωπο.

Η διοίκηση της ομάδας είχε ανακοινώσει ότι θα συλλέξει τρόφιμα για τους πληγέντες και αυτό το έκανε πράξη. Πριν λίγες ημέρες αντιπροσωπεία της ομάδας βρέθηκε στο γήπεδο «Σπ. Αβράμης» και συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Πράξεις κι όχι λόγια…

Η Νάπολη Πατρών στηρίζει έμπρακτα τους πληγέντες από τις πυρκαγιές, που τις τελευταίες ημέρες έχουν μετατρέψει εκατοντάδες περιοχές της Ελλάδας σε κολαστήριο.

Το απόγευμα της Κυριακής αντιπροσωπεία της ομάδας μας βρέθηκε στο γήπεδο άμμου «Σπ. Αβράμης» όπου συγκέντρωσε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Ένα μέρος από τα τρόφιμα θα σταλεί στους εθελοντές Θρακομακεδόνων και τον Νίκο Σιδηρόπουλο ώστε η Νάπολη να βάλει ένα μικρό λιθαράκι στην εθελοντική κουζίνα που έχουν δημιουργήσει για τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις φωτιές.

Τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν, όπως πάνες, μωρομάντηλα, ρούχα, πετσέτες, είδη υγιεινής, φαρμακευτικά είδη κ.ά. θα δοθούν στον Ερυθρό Σταύρο, ο οποίος με τη σειρά του θα διαλέξει σε ποια περιοχή της χώρα μας θα τα διανείμει. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι ήσασταν μαζί μας σε αυτή την προσπάθεια. Είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας με πράξεις! Κανένας μόνος! Κανένας αβοήθητος! «Φτάσε όπου δεν μπορείς…».

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement