Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Στο χέρι της Τσέλσι το τρόπαιο

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθετε τα πάντα για τις stoiximan προσφορες*

Συνηθίζαμε να βλέπουμε τον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ να γίνεται λίγο μετά την κλήρωση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μονακό και το «Λουί Ντε», όμως εδώ και μερικά χρόνια η ΟΥΕΦΑ έχει αποφασίσει να δίνει τη διοργάνωση σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης, ώστε να υπάρχει η ευκαιρία σε πολύ κόσμο να δουν από κοντά μεγάλες ομάδες.

Φέτος, ο τελικός θα γίνει σήμερα το βράδυ (22:00) στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι να αντιμετωπίζει την κάτοχο του Γιουρόπα Λιγκ Βιγιαρεάλ.

Τσέλσι: Μια από τις πλέον επιτυχημένες σεζόν στην ιστορία της ομάδας ήταν η περσινή για την Τσέλσι, με τον Τόμας Τούχελ να αναλαμβάνει μετά την έναρξη του πρωταθλήματος και να οδηγεί την ομάδα στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά κυρίως στην κατάκτηση του 2ου Τσάμπιονς Λιγκ στην ιστορία της. Μεταγραφές ακόμα δεν έχουν γίνει επίσημα, όμως ο σύλλογος μιλάει με μεγάλα ονόματα (βλέπε Λουκάκου) και μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε ανακοινώσεις. Αναφορικά με τον τελικό του Σούπερ Καπ, οι Λονδρέζοι θα έχουν αρκετές απουσίες (Μάουντ, Ζορζίνιο, Τιάγκο Σίλβα, Αθπιλικουέτα), όμως υπάρχουν παίκτες που άνετα καλύπτουν τις θέσεις τους.

Βιγιαρεάλ: Μπορεί στο Ισπανικό πρωτάθλημα να μην ήταν καν στη διεκδίκηση της 4ης θέσης για το Τσάμπιονς Λιγκ, όμως μια ονειρική πορεία στο Γιουρόπα Λιγκ, πέρα από το τρόπαιο, της έδωσε τη θέση στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης της Ευρώπης. Ο Ουνάι Έμερι παρέμεινε, φυσικά, στο πόστο του, ενώ μεταγραφικά δεν έχουν γίνει κάποιες κινήσεις εντυπωσιασμού, με κυρίως νεαρούς ταλαντούχους, αλλά και τον Αλγερινό Μαντί, να συμπληρώνουν το ρόστερ. Στο Μπέλφαστ οι Ισπανοί δε θα έχουν σημαντικά «γρανάζια» της εντεκάδας τους όπως οι Πάου Τόρες, Παρέχο και Τσουκουέζε, ενώ μένει να δούμε αν θα προλάβουν οι εξίσου κομβικοί Καπουέ, Κοκλέν και Ιμπόρα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με τα περσινά ρόστερ και 2-3 σημαντικές απουσίες θα παίξουν οι δυο ομάδες, με την Τσέλσι να έχει σαφώς μεγαλύτερο βάθος πάγκου από τους Ισπανούς. Σε Βρετανικό έδαφος θα γίνει το ματς, θεωρούμε πως οι «μπλε» έχουν τα φόντα να πάρουν τη νίκη και το τρόπαιο. Στο 1.82 ο άσος στον Stoiximan.

Δωρεάν προγνωστικά Άρχοντας σε νόμιμες Στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement