Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Συνεργασία με Σιαφλά ανακοίνωσε η Σχολή Ποδοσφαίρου Παναχαϊκής

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Σε μια πολύ καλή συνεργασία προχώρησε η Σχολή Ποδοσφαίρου Παναχαϊκής, καθώς χθες το μεσημέρι ανακοίνωσε την έλευση του Νίκου Σιαφλά στα τμήματα υποδομής. Ο έμπειρος τεχνικός είναι κάτοχος διπλώματος UEFA-Α΄ και αναγνωρισμένος προπονητής ποδοσφαίρου από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Σε επίπεδο Ακαδημιών δεν είναι και λίγες οι ομάδες που έχει δουλέψει αλλά ως προπονητής φυσικής κατάστασης ομάδων του ποδοσφαίρου όπως την Παναχαϊκή τον ΠΑΟ Βάρδας, την Θύελλα Πατρών, την Μπασκετική Παναχαϊκή ενώ πέρυσι βρισκόταν στον στον Ηρακλή Πατρών. Τις επόμενες ημέρες έπονται νέες ανακοινώσεις με προπονητές που θα στελεχώσουν τη Σχολή

Η σχετική ενημέρωση:

“H διεύθυνση της Σχολής Ποδοσφαίρου Παναχαϊκής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Νίκο Σιαφλά. Ο Νίκος Σιαφλάς είναι κάτοχος διπλώματος UEFA-Α΄ και αναγνωρισμένος προπονητής ποδοσφαίρου από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Έχει μία μεγάλη καριέρα σε επίπεδο ακαδημιών, αλλά και ως προπονητής φυσικής κατάστασης αντρικών ομάδων, όπως (η Παναχαϊκή, ο ΠΑΟ Βάρδας, η Θύελλα Πατρών, Παναχαϊκή – Μπάσκετ και άλλες).

Ο Νίκος Σιαφλάς έχει συμμετάσχει σε εξειδικευμένα προπονητικά σεμινάρια για τις νεαρές ηλικίες και όχι μόνο και με τις γνώσεις του θα εμπλουτίσει το ήδη υψηλού επιπέδου προπονητικό επιτελείο της σχολής μας. Καλωσορίζουμε το Νίκο στη σχολή ποδοσφαίρου Παναχαϊκής και του ευχόμαστε να έχει μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες”.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement