Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Έρχεται και πιάνει δουλειά ο Κάλαϊτζιτς

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην πόλη μας θα βρίσκεται σήμερα ο Σέρβος τεχνικός Ζέλικο Κάλαϊτζιτς έτσι ώστε να πιάσει δουλειά οργανώνοντας τον σχεδιασμό της Παναχαϊκής για το νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με στόχο φυσικά την επιστροφή της στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ 2.

Να θυμίσουμε ότι ο Κάλαϊτζιτς μέχρι πρότινος εργαζόταν στη Ζεμούν ενώ έχει θητεύσει σε F.K. IMT και FK Brodarac και έρχεται έτοιμος για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην ημιεπαγγελματική κατηγορία.

Μια κατηγορία η οποία έχει δείξει ότι είναι απρόβλεπτη και χρειάζεται ένας καλός σχεδιασμός με έναν συνδυασμό παικτών που να έχουν εμπειρία αλλά και τη δίψα των νέων για πρωταθλητισμό.

Ο Σέρβος τεχνικός όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν σε καθημερινή επαφή με τους ανθρώπους της Παναχαϊκής για το μεταγραφικό αλισβερίσι παρά το γεγονός ότι δεν βρισκόταν στην Πάτρα.

Με την έλευσή του στην Αχαΐα θα ξεκινήσουν και οι προσθήκες   τόσο κάποιων έμπειρων αλλά και κάποιων ταλαντούχων ποδοσφαιριστών. Στο πλάνο φυσικά της διοίκησης είναι να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα και παίκτες από την Κ20 που είναι έτοιμοι για να δείξουν το ταλέντο τους σε ένα πρωτάθλημα όπως είναι η Γ΄ Εθνική.

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ

Τα τυπικά απομένουν όσον αφορά το σκέλος της συμφωνίας και αυτό οριστικοποιείται εκτός απροόπτου σήμερα επισφραγίζοντάς τη με κάθε επισημότητα. Μάλιστα χθες αργά το βράδυ ο Πέτρος Σταθάκης ήρθε στην Πάτρα έτσι ώστε να κορυφωθούν οι επαφές της στελέχωσης του σωματείου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement