Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

ΝΕΠ: Συνεργασία με Ξανθόπουλο

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ΝΕΠ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Μιχάλη Ξανθόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής στην Ανδρική ομάδα πόλο του συλλόγου και επικεφαλής σε όλα τα τμήματα των αγοριών.

Ο 63χρονος τεχνικός θα εγκατασταθεί μόνιμα στην Πάτρα, με την προετοιμασία των «δελφινιών» να ξεκινάει στο τέλος Αυγούστου, αμέσως μετά την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου «Α. Πεπανός».
«Καταρχήν, θέλω να ευχαριστήσω τη ΝΕΠ και τον πρόεδρό της, κ. Μανώλη Τσουραμάνη για την τιμή που μου έκαναν να έρθω στην Πάτρα», δήλωσε ο Μιχάλης Ξανθόπουλος και πρόσθεσε: «Η Πάτρα είναι μια μεγάλη δύναμη του ναυταθλητισμού. Από εδώ ξεκίνησε επί της ουσίας το πόλο στην Ελλάδα. Η πόλη έχει μια τεράστια ιστορία και παράδοση που και θα πρέπει να την σεβαστούμε, αλλά και να την συνεχίσουμε. Οι άνθρωποι της ΝΕΠ μου έδειξαν από την πρώτη κιόλας στιγμή ότι έχουν τη διάθεση να κάνουν ένα ποιοτικό βήμα. Εχουν όραμα για όλα τα τμήματα, από το Μίνι Παίδων έως την Ανδρική ομάδα. Αυτό θα προσπαθήσουμε να υλοποιήσουμε μέσα από την σκληρή δουλειά».


Ροή ειδήσεων

Advertisement