Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Προσθήκη ουσίας στην Αχαϊκή

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Αχαϊκή δίνει συνέχεια στο μεταγραφικό αλισβερίσι ανακοινώνοντας σήμερα τον έμπειρο επιθετικό Ανδρέα Λαζανά. Πρόκειται για μια προσθήκη πολύ σημαντική που θα βοηθήσει σημαντικά στην γραμμή κρούσης το συγκρότημα του Γιώργου Λαγού.

Ο Λαζανάς διαθέτει τεράστια εμπειρία αφού έχει αγωνιστεί και στα σαλόνια της Γ’ εθνικής. Ο φορ έχει φορέσει και παλιότερα την φανέλα της Αχαϊκής ενώ έχει περάσει από την Πρέβεζα, την Θύελλα Πατρών, τον Κεραυνό Αγ. Βασιλείου, το Λιμνοχώρι και τον Αχαιό Σαραβαλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αχαϊκής αναφέρει:

«Η οικογένεια της Αχαϊκής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ενός πολύ σημαντικού παίκτη. Οι κιτρινόμαυροι του Γιώργου Λαγού ενέταξαν στο δυναμικό τους το πολύ καλό 30χρονο επιθετικό Ανδρέα Λαζανά. Δε χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για το παίκτη που σίγουρα θα συμβάλει τα μέγιστα στα καναρίνια.

Έχει αγωνιστεί και παλιότερα στην Αχαϊκή καθώς επίσης και σε Πρέβεζα, Θύελλα Πατρών, Αχαιό Σαραβαλίου, Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, Λιμνοχώρι. Ανδρέα καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες στην ομάδα μας».


Ροή ειδήσεων

Advertisement