Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Εξερράγη ο Δημήτρης Σταρόβας για τον κορονοϊό – «Αυτά είναι αστεία πράγματα»

Δημοσιεύθηκε

στις

“Έχουμε κάνει εμβόλια για γρίπη, έχουμε εμβολιαστεί στον στρατό, έχουμε εμβολιάσει τα παιδιά μας και δεν ρώτησε ποτέ κανείς τι μάρκα είναι το εμβόλιο” τονίζει ο Δημήτρης Σταρόβας.

Στην κάμερα του Καλοκαίρι Not μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας και η συνέντευξη προβλήθηκε το πρωινό της Παρασκευής. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πανδημία του κορονοϊού και τον εμβολιασμό κατά της Covid-19, τις πυρκαγιές που πλήγωσαν την χώρα καθώς και το τηλεοπτικό του μέλλον.
Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Σταρόβας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι σκηνές με τα πύρινα μέτωπα ήταν σοκαριστικές. Κάθε χρόνο καιγόμαστε, έχει γίνει πια παράδοση. Όλη μου τη ζωή θυμάμαι κάθε καλοκαίρι, αλλά αυτό πια παραήταν φέτος. Ελπίζω άλλο κακό να μη μας βρει, να μας γίνει μάθημα και να αλλάξουν κάποια στιγμή τα πράγματα γιατί δεν είναι αστεία πια και δεν μπορούμε να το βλέπουμε επιφανειακά όπως κάναμε τόσα χρόνια. Δεν υπάρχει πρόληψη».

«Ο κορονοϊός έχει μπει στη ζωή μας και δεν μπορώ να ακούω χαζομάρες, «δεν υπάρχει κορονοϊός». Πέρα από το τι γίνεται, για μένα το λάθος που έχει κάνει ο κόσμος είναι ότι μπερδεύει όποια αντίρρηση έχει με το αν υπάρχει κορονοϊός ή όχι και φταίνε πολύ τα μέσα και ειδικά τα social media για τη συγκεκριμένη ιστορία» πρόσθεσε ο μουσικός και ηθοποιός στην καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN. «Έχουμε κάνει εμβόλια για γρίπη, έχουμε εμβολιαστεί στον στρατό, έχουμε εμβολιάσει τα παιδιά μας και δεν ρώτησε ποτέ κανείς τι μάρκα είναι το εμβόλιο».

Όσον αφορά, τέλος, το τηλεοπτικό του μέλλον, ο Δημήτρης Σταρόβας αποκρίθηκε πως «οριστικά δεν έχει κλείσει ακόμα τίποτα. Νομίζω όμως πως θα γίνει τις επόμενες μέρες. Δεν έχω κάτι να ανακοινώσω βέβαιο και 100%».
www.zappit.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement