Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Ανακοινώθηκε το πρωτόκολλο για τους φιλάθλους

Δημοσιεύθηκε

στις

 Οι οπαδοί επιστρέφουν στα γήπεδα και ανακοινώθηκε το σχετικό πρωτόκολλο. Μετά από 1,5 χρόνο, οι αγώνες στη Super League θα διεξάγονται με κόσμο στις εξέδρες. Το ανανεωμένο πρωτόκολλο αναρτήθηκε την Παρασκευή (13/8) από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και αναφέρει όλα όσα προβλέπονται για τις ομάδες και τους φιλάθλους.

Είναι ήδη γνωστό ότι οι αναμετρήσεις θα διεξάγονται με το ποσοστό των θεατών στις εξέδρες να μην υπερβαίνει το 80% επί συνολικής χωρητικότητας της εγκατάστασης, ενώ παράλληλα τίθεται ανώτατο όριο 25.000 θεατών.

Η είσοδος στο γήπεδο για τους φιλάθλους θα επιτρέπεται με εισιτήρια διαρκείας, μεμονωμένα εισιτήρια και προσκλήσεις και σύμφωνα με όσα ορίζονται στο πρωτόκολλο. Μόνο εμβολιασμένοι θα έχουν δικαίωμα εισόδου, καθώς και όσοι έχουν νοσήσει και έχουν τα σχετικά δικαιολογητικά.

Το 5% των εισιτηρίων θα μπορεί να διατίθεται σε ανήλικους, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν αρνητικό τεστ (pcr 72 ωρών, rapid 48 ωρών και self-test της μέρας του αγώνα).

Τα μεμονωμένα εισιτήρια θα διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά, ενώ σε πρώτο χρόνο δεν θα επιτρέπονται φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας.


Ροή ειδήσεων

Advertisement