Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Ανακοινώθηκαν οι πέντε νέες προσθήκες της Παναχαϊκής

Δημοσιεύθηκε

στις

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοίνωσε επίσημα τους Λεωνίδα Κυβελίδη και Λυμπέρη Στεργίδη που ήταν γνωστό ότι είχαν συμφωνήσει με την «κοκκινόμαυρη» ομάδα.

Επίσης ανακοινώθηκαν και τρεις ακόμα μεταγραφές ατή του Δημήτρη Τσιγκρήλα, του Θόδωρου Κοτσόκολου και του Περικλή Πολίτη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Λεωνίδα Κυβελίδη, Λυμπέρη Στεργίδη, Δημήτρη Τσιγκρήλα Θόδωρο Κοτσόκολο και Περικλή Πολίτη.

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης είναι 35 ετών (08/02/1986), αγωνίζεται ως επιθετικός και έχει διαγράψει μακρά πορεία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, καθώς έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Super League σε Αιγάλεω, Δόξα Δράμας, Πανθρακικό, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα. Φυσικά ο Λεωνίδας έχει γράψει τη δική του ξεχωριστή ιστορία με την «κοκκινόμαυρη» φανέλα, έχοντας περάσει από το σύλλογο δύο φορές σημειώνοντας περισσότερα από 40 τέρματα. Την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα του Πιερικού στο πρωτάθλημα της Football League, έχοντας στο ενεργητικό του 12 συμμετοχές και 3 γκολ.

Ο Λυμπέρης Στεργίδης είναι 34 ετών (11/2/1987) αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός, με μεγάλη πορεία στις επαγγελματικές κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε  Αναγέννηση Γιαννιτσών, Απόλλων Σμύρνης, Καλαμάτα και Ιωνικό. Ο Λυμπέρης είναι ένας παίκτης που στο παρελθόν έχει τιμήσει τη φανέλα της Παναχαϊκής, έχοντας κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Γ’ Εθνικής (2011, 2017). Την περσινή αγωνιστική περίοδο ήταν μέλος του Πανσερραϊκού (πρώτο μισό) και της Θύελλας Πατρών (δεύτερο μισό).

Ο Θόδωρος Κοτσόκολος είναι 28 ετών (21/5/1993) αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και είναι ένας παίκτης που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες της Παναχαϊκής. Έχει αρκετές συμμετοχές σε επίπεδο Β’ και Γ’ Εθνικής και έχει αγωνιστεί σε Πανηλειακό, Φωκικό, Κόρινθο, Δόξα Μανωλάδας, Πανελευσινιακό, Παναιγιάλειο, ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Αχαϊκής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Περικλής Πολίτης είναι 27 ετών (19/3/1994) αγωνίζεται ως δεξί μπακ και για πολλά χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα του ΠΑΟ Βάρδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Εκτός από την ομάδα της Βουπρασίας είχε και ένα σύντομο πέρασμα από τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.

Ο Δημήτρης Τσίγκρηλας είναι 23 ετών (11/9/1998), αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός, αναδείχθηκε στον Ενιπέα και στον Πανηλειακό, ξεκίνησε την περσινή σεζόν στη Θύελλα Πατρών, από την οποία έμεινε ελεύθερος και πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Ρόδου (Football League).

Καλωσορίζουμε τους πέντε ποδοσφαιριστές στην “κοκκινόμαυρη” οικογένεια και τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement