Connect with us

Αθλητισμός

Ενισχύθηκε στην γραμμή κρούσης με Γραμματικόπουλο ο Πανμοβριακός

Published

on

Μια πολύ σημαντική προσθήκη πραγματοποίησε η ομάδα του Πανμοβριακού Ριόλου καθώς ενισχύθηκε στην γραμμή κρούσης με τον πολύπειρο Γιώργο Γραμματικόπουλο.

Μια μεταγραφή που θα βοηθήσει σημαντικό το στρατόπεδο του Ντίνου Σπυρόπουλου στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με τον έμπειρο επιθετικό να έχει παραστάσεις από τις εθνικές κατηγορίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανμοβριακού αναφέρει:

«Η θέση του σέντερ φορ σε μια ομάδα είναι μια ιδιαίτερη θέση, η όποια χρειάζεται την απαραίτητη εμπειρία και φυσικά την ικανότητα κάποιου να μετατρέπει σε γκολ τις περισσότερες προσπάθειες που δημιουργούν οι συμπαίκτες του.

Με γνώμονα τα παραπάνω, η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Γραμματικόπουλο.

Φυσικά συστάσεις δεν χρειάζονται για τον Γιώργο, αφού όποιος ασχολείται με το ποδόσφαιρο γνωρίζει την πολύχρονη πορεία του στα γήπεδα καθώς και τις παραστάσεις που έχει από μεγαλύτερες κατηγορίες, όντας ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς που έχει αναδείξει το αχαϊκό ποδόσφαιρο.

Γιώργο σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Πανμοβριακού μας και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν να έχουμε με υγεία».

Ροή ειδήσεων

Advertisement