Connect with us

Ποδόσφαιρο

Ζητείται ηγέτης στη Βαρκελώνη

Published

on

Ζητείται ηγέτης στη Βαρκελώνη

Μάθετε τα πάντα για τις παμε στοιχημα προσφορες*

Το σίριαλ του καλοκαιριού εξελίχθηκε η υπόθεση Μέσι στη Βαρκελώνη, μιας και ο μεγάλος ηγέτης της ομάδας, ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου, άφησε τη Μπαρτσελόνα για τη Παρί. Οι Καταλανοί ήθελαν πολύ να βρισκόταν στο σύλλογο με την έναρξη της σεζόν, όμως αυτό ήταν πάνω από τις δυνάμεις τους.

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι «μπλαουγκράνα» άκρως αλλαγμένοι πλέον, υποδέχονται τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία δε θα ήθελε τίποτα παραπάνω από το να εκμεταλλευτεί την κατάσταση και να γυρίσει στη χώρα των Βάσκων με ένα μεγάλο αποτέλεσμα.

Μπαρτσελόνα: «Αλλαγή σελίδας», «νέα εποχή», «ζητείται ηγέτης» και άλλα πολλά ήταν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στην Ισπανία και ιδιαίτερα στη Καταλονία, αμέσως μετά την οριστικοποίηση του «διαζυγίου» με τον σπουδαίο Λέο Μέσι. Ακόμα και έτσι, όμως, η ομάδα παρέμεινε πάνω από έναν ποδοσφαιριστή, ασχέτως αν αυτός θεωρείται ο κορυφαίος όλων. Ο Κούμαν παρέμεινε στο «τιμόνι», νέοι παίκτες ήρθαν με προοπτικές (Ντεπάι, Γκαρθία, Αγκουέρο) και τα σχέδια της Μπάρτσα δεν άλλαξαν. Στόχος είναι το τρεμπλ και παρότι φαίνεται σαν ένα άπιαστο όνειρο, υπάρχει θέληση και διάθεση προς αυτή την κατεύθυνση, ξεκινώντας κόντρα στη Σοσιεδάδ, μια ομάδα που παραδοσιακά δυσκολεύει τους Καταλανούς, ειδικά εντός έδρας.

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Γνωρίζοντας πως ήταν κάτι παραπάνω από αδύνατο να προλάβουν την 4άδα, οι Βάσκοι πέρσι τα έδωσαν όλα στο πρωτάθλημα, καταφέρνοντας να είναι η πρώτη ομάδα μετά τους 4 πρώτους, οι οποίοι είχαν ξεφύγει από πολύ νωρίς στην κατάταξη. Η Ευρώπη μπορεί να περιμένει όμως για τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, η οποία θα ψάξει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στο «Καμπ Νου», ευελπιστώντας να κερδίσει κάτι μέσα από όλη αυτή την αναστάτωση στη Μπαρτσελόνα ελέω Μέσι. Στον πάγκο παρέμεινε ακόμα μια σεζόν ο Ιμανόλ Αλγουαθίλ, ενώ το ρόστερ δεν άλλαξε σχεδόν καθόλου σε σχέση με την περσινή επιτυχημένη σεζόν. Αμφίβολος, πάντως, για τη Βαρκελώνη είναι ο σταρ της ομάδας, Ισάκ, με τις λύσεις όμως να υπάρχουν για τον Βάσκο τεχνικό.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Θα είναι μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν αυτή που ξεκινάει σήμερα για τη Μπαρτσελόνα, που θα ψάξει να βρει τα πατήματά της χωρίς την παρουσία του ηγέτη Μέσι. Στην πρεμιέρα, παρά τις απουσίες, θα τα δώσει όλα στο γήπεδο ώστε να αποδείξει πως μπορεί ακόμα να ονειρεύεται. Στο 1.75 ο άσος από τη Novibet μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Δωρεάν προγνωστικά Άρχοντας σε νόμιμες Στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement