Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(16/8)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Aυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει ένα πολύ καλό διάστημα για τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/8 θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτό. Η σύνοδος του Ερμή και του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/8 ίσως φέρουν κάποιες κουραστικές ημέρες λόγω εργασιακών ζητημάτων και υποχρεώσεων της καθημερινότητας.

Ταύρος
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα ανοίξει την αστρολογική αυλαία αυτής της εβδομάδας και θα δημιουργήσει την ανάγκη να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Αν προσθέσεις μέσα σε αυτή κάποιες δραστηριότητες που σε αποφορτίζουν ή αν αφιερώσεις πιο πολύ χρόνο στην ξεκούραση σου ή σε κάποιο χόμπι σου, αυτές οι ημέρες θα κυλήσουν χωρίς καν να το καταλάβεις.

Δίδυμοι
Μία δημιουργική εβδομάδα ξεκινά για εσένα και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/8 θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Είναι πάρα πολύ πιθανό να αναζητήσεις τρόπους και δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις μιας και αυτή η εβδομάδα ενδείκνυται για αυτό το σενάριο.

Καρκίνος
Kανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η περίοδος που άφησες πίσω ήταν πολύ κουραστική για εσένα και μάλιστα καθόλου καρποφόρα. Τώρα, λοιπόν, κουβαλώντας περισσότερη σοφία εξαιτίας των εμπειριών, κάνε τις αναθεωρήσεις που χρειάζεται και βάλε νέους στόχους και πρόγραμμα. Με πείσμα και μεθοδικότητα θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε ό,τι προκύψει μέχρις ότου φτάσεις στον απώτερο σκοπό σου.

Λέων
Μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για εσένα η οποία φαίνεται πως θα έχει συναντήσεις, επικοινωνία με φίλους, γνωστούς αλλά και συγγενείς που έχεις καιρό να δεις και να ακούσεις. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/8 ίσως φέρει κάποιες συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα, οι οποίες μπορεί να «ανάψουν τα αίματα».

Παρθένος
Αυτή την εβδομάδα η προσοχή σου θα στραφεί στα θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, όμως η ενασχόληση σου με έσοδα-έξοδα και λοιπές υποχρεώσεις ενδεχομένως να σου δημιουργήσει ένταση. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιό σου θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 18/8 και δεν αποκλείεται να φέρει κάποιες συζητήσεις που θα ενισχύσουν την εσωτερική ένταση.

Ζυγός
Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 16/8 θα ενισχύσει τη γοητεία σου, θα σε φέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων και θα σου φτιάξει τη διάθεση ανεξάρτητα με τις υπόλοιπες συνθήκες που επικρατούν. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/8 θα ενισχύσει την ενέργειά σου, για αυτό προσπάθησε να τη διοχετεύσεις προς όφελος σου σε πράγματα που θέλεις να κάνεις.

Σκορπιός
Φαίνεται πως θα επιδιώξεις να περάσεις χρόνο με τους φίλους σου, να ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες και να κάνεις πράγματα τα οποία υπό κανονικές συνθήκες δεν έχεις το χρόνο να ασχοληθείς μαζί τους! Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/8 θα ενισχύσει την ενέργειά σου, όμως σε περίπτωση που πάρεις μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ίσως υπάρξουν και κάποια θέματα που θα φέρνουν αντιπαραθέσεις μεταξύ των εμπλεκομένων.

Τοξότης
Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/8 είναι πιθανό να φέρει κάποιες επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι οποίες μπορεί να σου δημιουργήσουν μία ανησυχία ή εκνευρισμό καθώς θα σε αναγκάσουν να τροποποιήσεις το πρόγραμμά σου.

Αιγόκερως
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο κάποια ζητήματα της δουλειάς ή αυτά που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα στη δουλειά και σε περιμένουν μόλις γυρίσεις από τις διακοπές σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/8 τονίζει θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου θα δημιουργήσει μία βιασύνη.

Υδροχόος
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να αναζητήσεις τρόπους για να ξεφύγεις λίγο από τα στενά πλαίσια της καθημερινότητας και να αλλάξεις παραστάσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε διακοπές τότε αυτές οι μέρες προμηνύονται πάρα πολύ καλές για εσένα, αν και το Σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (22/8), θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στις υπερβολές και τις καταχρήσεις.

Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρχουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα και αυτά με τη σειρά τους θα επηρεάσουν και τον τρόπο σκέψης αλλά και τις αποφάσεις σου για αυτά. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς από κάποιες υποθέσεις καθώς αυτός είναι ένας τρόπος για να τις δεις σφαιρικά και να πάρεις κατάλληλες αποφάσεις.

 

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(1/10)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Aσχολήσου με δικά σου άτομα που μπορεί να έχουν σοβαρό πρόβλημα. Δείξε τους στοργή και τρυφερότητα. Πολλές φορές αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε πνίγουν και δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Μην το βλέπεις έτσι! Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου, γιατί η αλήθεια είναι ότι οι ικανότητες σου είναι πολλές και είναι κρίμα να τις υποτιμάς.

Ταύρος
Σήμερα μπορεί η μέρα σου να είναι αρκετά ταραχώδης, αλλά εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα, γιατί θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους. Οι διάφορες προθεσμίες που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου πλησιάζουν σύντομα και θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τις επιτυχίες που θα σε κατακλύζουν.

Δίδυμοι
Πολύ ευχάριστα και αρμονικά θα περάσει η ημέρα για εσένα. Το πλανητικό σκηνικό επιβάλλει υπομονή και πειθαρχία που δεν θα δυσκολευτείς καθόλου να εφαρμόσεις, λόγω της ευχάριστης διάθεσης που έχεις. Κινήσου με αργά και σταθερά βήματα και το καλό θα σου χτυπήσει πολύ γρήγορα την πόρτα.

Καρκίνος
Σήμερα, θα σε απασχολήσουν πολύ οι σχέσεις σου με τους άλλους. Να είσαι ψύχραιμος στις αλήθειες που θα αντιμετωπίσεις και που μέχρι τώρα δεν ήθελες να δεις, ώστε να βάλεις σε μία τάξη την ζωή σου και να πάψεις να βασίζεσαι ή να εκτιμάς ανθρώπους που δεν αξίζουν καν την προσοχή σου.

Λέων
Μια αναστάτωση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου, λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος, αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς τώρα, που τα πράγματα έχουν μπει σε καλό δρόμο. Θα έχεις απίστευτες επικοινωνιακές ικανότητες και θα ξεκαθαρίσεις οποιεσδήποτε παρανοήσεις.

Παρθένος
Φρόντισε να επανεξετάσεις τι είναι πραγματικά σημαντικό για σένα και τι θα κρατήσεις. Πάρε ξανά στα χέρια σου υποθέσεις που στο παρελθόν μπορεί να καθυστερούσαν, απόφυγε ενδεχόμενες τάσεις απομόνωσης, γιατί δεν σου κάνουν καθόλου καλό και δείξε μεγάλη προσοχή στο παρασκήνιο, γιατί είναι πολύ πιθανό να γίνουν αποκαλύψεις που θα σε εκπλήξουν.

Ζυγός
Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά έντονη και θα κληθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη, αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις τις επόμενες μέρες. Καλό είναι να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Τα πολύ δικά σου άτομα, ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάποια θέματα που σε προβληματίζουν.

Σκορπιός
Η οξυμένη διαίσθηση που θα έχεις σήμερα, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα εκτιμηθούν και θα πετύχεις όλους τους στόχους σου.

Τοξότης
Αυτό το Σάββατο θα είναι αρκετά καλό για εσένα. Θα έχεις εξελίξεις στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και όλες οι δυσκολίες που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα, μπορούν να ξεπεραστούν αν τις χειριστείς έξυπνα και διπλωματικά.

Αιγόκερως
Η σημερινή μέρα επιβάλλει εσωτερική ηρεμία από μέρους σου, ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Μην αφήνεις να επηρεάζουν την ψυχολογία σου λόγια ή συζητήσεις, που μπορεί να ακούσεις από τον περίγυρό σου. Αναλογίσου αν έχουν πραγματικά σημασία για εσένα, συνέχισε το πρόγραμμά σου και όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Υδροχόος
Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή σήμερα. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη την έντονη ενασχόληση με πολλά ζητήματα ταυτόχρονα. Πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για τα γενικότερα θέματα που σε απασχολούν.

Ιχθύες
Η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική για εσένα μιας και η μανία σου να καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα θα σε εξαντλήσει. Προσπάθησε να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμά σου και μην φτάνεις τις αντοχές σου στα άκρα, αν δεν θες να πάθεις υπερκόπωση.

Περισσότερα

Lifestyle

Με λευκό ράσο στη σκηνή ο Γιώργος Μαζωνάκη – Εκκεντρική εμφάνιση και αποθέωση στο Κέντρο Αθηνών

Δημοσιεύθηκε

στις

O Γιώργος Μαζωνάκης με το σύνθημα «Μαζωχτείτε», σήμανε την έναρξη της νυχτερινής ψυχαγωγίας στην Αθήνα, με sold out πρεμιέρα στο Κέντρο Αθηνών, το Σάββατο 20 Νοεμβρίου.

O ερμηνευτής αποθεώθηκε στο κατάμεστο Κέντρο Αθηνών και το κοινό ενθουσιάστηκε με τις ερμηνείες του.

Το νέο look του Γιώργου Μαζωνάκη επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι είναι ένα από τα κορυφαίο fashion icon της χώρας, που η αισθητική του είναι μπροστά από την εποχή και δημιουργεί τάσεις!

Με νέο ανατρεπτικό, hair styling, πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά. Ο haute couture σχεδιασμός και χρώματα στα μαλλιά του εμπνευσμένα από τα χρώματα και τα ένστικτα του ζωικού βασιλείου έκαναν τη διαφορά!

Παράλληλα, η εμφάνισή του με κατάλευκο custom made ράσο που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τις εμφανίσεις του ενθουσίασε το κοινό.

Η ερμηνεία του μαγική, καθήλωσε τους θαμώνες που τραγουδούσαν μαζί του τις τεράστιες επιτυχίες του, τον χειροκρότησαν όρθιοι φωνάζοντας συνεχώς το αγαπημένο πια… «Όσο Ζω Μαζώ».

Κάθε Πέμπτη και Σάββατο, το κέντρο της ψυχαγωγίας της Αθήνας τη νύχτα θα είναι και φέτος το Κέντρο Αθηνών!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης με το πιο επιτυχημένο concept ψυχαγωγίας της χρονιάς, θα φωτίζει και φέτος την Αθήνα τη νύχτα… μαζί του οι Χριστίνα Μηλιού, Κωνσταντίνος Φραντζής και Francis ‘Ofili’ Adetokunbo, καθώς και οι Φώτης Παπαζήσης, Τάτα.

 

Περισσότερα

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(30/9)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Kαλό θα είναι σήμερα να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα θέματα που σε ταλανίζουν περισσότερο και να προσπαθήσεις να βρεις τις πρέπουσες λύσεις, αναζητώντας την ουσία. Αξιοποίησε ιδέες και σκέψεις σε συνδυασμό με τη ζωτικότητά σου και βάδισε μπροστά χωρίς ανασφάλειες και φοβίες.

Ταύρος
Θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που θα κωλυσιεργούν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν το παρελθόν. Δεν πρέπει να εκνευρίζεσαι ότι κι αν γίνει. Πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Δίδυμοι
Απόφυγε σήμερα να προσπαθήσεις να επιβάλεις τις απόψεις σου με υπόγειο και πλάγιο τρόπο και μην υποτιμάς την αντίληψη των συνομιλητών σου. Εάν δεν σου αρέσει κάτι στη συμπεριφορά των δικών σου ανθρώπων, καλύτερο είναι να τους μιλήσεις ξεκάθαρα και να δηλώσεις ποιες είναι οι επιθυμίες σου. Έτσι ίσως αποφύγεις μεγαλύτερα προβλήματα.

Καρκίνος
Χρειάζεσαι λίγη ψυχραιμία και προπάντων μην αγχώνεσαι, για να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Μην πελαγοδρομείς με καταστάσεις που σε αγχώνουν και σε κουράζουν. Μπορείς να βάλεις έναν συνετό προγραμματισμό και να λύσεις τις υποθέσεις σου. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε καταστάσεις που δε θα ήθελες.

Λέων
Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Ωστόσο πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και μετά να πάρεις αποφάσεις. Θα έχεις την ικανότητα να διακρίνεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά έχουν αγνές προθέσεις για σένα και ποια όχι και να τα απομακρύνεις από τη ζωή σου.

Παρθένος
Φρόντισε να βάλεις νέα θεμέλια, προκειμένου να υπερβείς τα εμπόδια που μπορεί να έχεις από το παρελθόν. Μην δώσεις βάση σε σχόλια που μπορεί να γίνουν και δεν έχουν μεγάλη σημασία. Δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά και μην παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό ή την παρόρμηση σου.

Ζυγός
Η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα έχουν τον κυρίαρχο λόγο στη ζωή σου. Ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγεις καινούργια πράγματα, αν δεν έχεις τελειώσει ήδη με υπάρχοντα θέματα που σε αφορούν. Έχεις πολλούς προβληματισμούς σε σχέση με το μέλλον, αλλά και με εκκρεμή θέματα του παρελθόντος, που μέχρι τώρα σε κουράζουν και σε βάζουν σε σκέψεις.

Σκορπιός
Μη διστάζεις να προχωράς μπροστά, ό,τι κι αν έρθει στο δρόμο σου. Μη σταματάς τις προσπάθειές σου. Να ξέρεις ότι κάποια θέματα που είναι σε στασιμότητα, είναι προσωρινά. Πρέπει να συμβιβαστείς με την κατάσταση που επικρατεί και να δεις τα πράγματα με περισσότερη αισιοδοξία.

Τοξότης
Σήμερα θα κινηθείς σε ικανοποιητικά επίπεδα. Πρέπει να βάλεις τις προτεραιότητές σου για το τι θέλεις να τελειώνεις πρώτα κι έτσι δε θα αγχωθείς. Οι δυνατότητές σου είναι πολλές και θα έχεις την τύχη με το μέρος σου για να τα καταφέρεις. Οι κοινωνικές επαφές επίσης ευνοούνται και κάποιες από αυτές θα σε βοηθήσουν με κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν.

Αιγόκερως
Ο καινούργιος τρόπος σκέψης που έχεις υιοθετήσει σε οδηγεί σήμερα σε μια περίοδο ανανέωσης και αναθεώρησης όλων των καταστάσεων στη ζωή σου. Θα καταφέρεις να απαλλαγείς μια και καλή από ανθρώπους που σου φέρνουν εμπόδια και χαλάνε την ψυχολογία σου και θα τακτοποιήσεις μισοτελειωμένα ζητήματα που μέχρι τώρα απέφευγες να αντιμετωπίσεις.

Υδροχόος
Έχεις στο νου σου να κάνεις πολλές αλλαγές. Προς το παρόν όμως δεν πρέπει να κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που μετά δε θα μπορείς να διορθώσεις. Σήμερα θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα.

Ιχθύες
Αυτή η Παρασκευή θα σε παιδέψει όσον αφορά τους στόχους που έχει θέσει. Βάλε όλο τον δυναμισμό σου και θα δεις ότι τα πράγματα θα πάρουν το δρόμο της υλοποίησης, μόνο που αυτά θα είναι σε αρκετά αργούς ρυθμούς. Κάποια τρίτα πρόσωπα ίσως προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδιο στην πρόοδο σου. Μην το επιτρέψεις.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα