Connect with us

Αθλητισμός

Δύο σημαντικές προσθήκες στα «καναρίνια»

Published

on

Επιστροφές έχουμε στην ομάδα της Αχαϊκής σε διαφορετικά πόστα που έχουν αφήσει την δικιά σου «σφραγίδα» στον ιστορικό σύλλογο.

Αρχικά στο τεχνικό τιμ της Αχαϊκής θα βρίσκεται ο έμπειρος πορτιέρο Θανάσης Δρακόπουλος, ο οποίος πριν λίγες ημέρες «κρέμασε» τα γάντια του και πλέον αναλαμβάνει τη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων των «κιτρινόμαυρων».

Μια σημαντική συνεργασία με έναν άνθρωπο που γνωρίζει πολύ καλά την θέση και σε συνδυασμό την αγάπη του για την Αχαϊκή θα μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του στους τερματοφύλακες του συλλόγου.

Επίσης στα «καναρίνια» επέστρεψε ο έμπειρος αμυντικός Χάρης Λαμπρόπουλος που επιστρέφει μετά από 10 χρόνια στην Αχαϊκή. Ο σκληροτράχηλος αμυντικός έχει φορέσει την φανέλα της Κεφαλονιάς, του ΑΟΚΙ, του Οδυσσέα Ιθάκης, του ΠΑΟ Βάρδας, του Αστέρα Αμαλιάδας, του Λιμνοχωρίου, του Ολυμπιακού Κεφαλονιάς και του Ατρόμητου Λάππα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Δρακόπουλο αναφέρει «Η οικογένεια της Αχαϊκής είναι στη πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τον Θανάση Δρακόπουλο ως προπονητή τερματοφυλάκων. Ο Θανάσης είναι ένα παιδί που δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού το ήθος του εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων και η επαγγελματική του εμπειρία μας τιμά και είναι εγγύηση για την ομάδα μας. Ο Θανάσης πριν λίγες μέρες αποφάσισε να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία, για πολλά χρόνια στην ομάδα μας ως αρχηγός. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες»

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Λαμπρόπουλο αναφέρει:

Η οικογένεια της Αχαϊκής ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα του Χάρη Λαμπροπούλου. Επιστροφή μετά από δέκα χρόνια στην ομάδα μας. Ο Χάρης που παίζει ως μεσοαμυντικός έχει αγωνιστεί παλιότερα σε ΠΑΟ Βάρδας, Ολυμπιακό Κεφαλονιάς, ΑΟΚΙ, Οδυσσέα Ιθάκης, Λιμνοχώρι, Ατρόμητο Λάππα, Αστέρα Αμαλιάδας. Χάρη καλώς ήρθες ξανά στην ομάδα μας».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement