Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Κουρασμένα και λειψά «υποβρύχια»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Μάθετε τα πάντα για τις Pamestoixima προσφορες* εγγραφης

Αρκετές συγκινήσεις επιφύλασσε το Σαββατοκύριακο ανά την Ευρώπη, με φαβορί να επιβεβαιώνουν τα προγνωστικά, αλλά και πολλά αουτσάιντερ να κάνουν τις πρώτες εκπλήξεις της χρονιάς. Με μεγάλο ενδιαφέρον ξεκίνησε η Λα Λίγκα, η οποία φαντάζει πολύ αμφίρροπη μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.

Σήμερα, η πρώτη αγωνιστική στην Ισπανία ολοκληρώνεται με δυο αναμετρήσεις και εμείς θα ασχοληθούμε με την πρώτη χρονικά. Σε αυτήν, η κάτοχος του Γιουρόπα Λιγκ Βιγιαρεάλ, υποδέχεται στο «Εστάντιο ντε λα Κεράμικα» (πρώην «Μαντριγκάλ») τη Γρανάδα.

Βιγιαρεάλ: Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της μεσοβδόμαδα κόντρα στην Τσέλσι, στον τελικό του Σούπερ Καπ Ευρώπης, είχε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, όμως στη «ρωσική ρουλέτα» των πέναλτι ηττήθηκε και γύρισε στην Ισπανία με άδεια χέρια. Τα «κίτρινα υποβρύχια» ούτως ή άλλως είχαν παραταχθεί με αρκετές απουσίες στο συγκεκριμένο ματς, πήραν το χειροκρότημα και έδειξαν πως έχουν και φέτος πολλές δυνατότητες. Στόχος είναι η 4άδα στο πρωτάθλημα, το οποίο ξεκινούν στην έδρα τους κόντρα στην πάντα επικίνδυνη Γρανάδα. Ο κομβικός μέσος Παρέχο παραμένει εκτός και μένει να δούμε πως θα παρατάξει την ομάδα ο Έμερι, μιας και υπάρχει η κούραση του ταξιδιού και της παράτασης.

Γρανάδα: Έχοντας πάρει πολλές εικόνες και εμπειρία από την περσινή συμμετοχή της στην Ευρώπη για αρκετά μεγάλο διάστημα, η Γρανάδα ευελπιστεί πως η φετινή σεζόν θα είναι πολύ καλή. Στόχος της ομάδας αρχικά είναι να αποφύγει γρήγορα όποια σενάρια υποβιβασμού και στη συνέχεια να διεκδικήσει τις πιθανότητές της ακόμα και για την 8άδα. Ο Ρομπέρτο Μορένο είναι ο νέος τεχνικός, ο οποίος ήρθε από τη Μονακό με πολλές περγαμηνές, όντας νέος και ταλαντούχος. Από το ρόστερ ξεχωρίζουν οι Ματσίς, Πουέρτας, Γκοναλόν και Χόρχε Μολίνα, οι οποίοι είναι έμπειροι και ικανοί να φέρουν αποτελέσματα. Στην πρεμιέρα θα πάει στο Βιγιαρεάλ με στόχο να παίξει το παιχνίδι της, χωρίς να κλειστεί και να ψάξει σκοπιμότητες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Μια αρκετά απαιτητική πρεμιέρα για τη Βιγιαρεάλ, η οποία καλείται μέσα από την κούραση και την απογοήτευση, να σηκώσει την «ταμπέλα» του φαβορί κόντρα σε μια αρκετά ποιοτική ομάδα. Τα «υποβρύχια» ακόμα και έτσι είναι το φαβορί, όμως αμφιβάλουμε αν θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν το ματς με μηδέν παθητικό. Πάμε στο γκολ-γκολ του 1.88 από τον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement