Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(16/8)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Aυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει ένα πολύ καλό διάστημα για τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/8 θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτό. Η σύνοδος του Ερμή και του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/8 ίσως φέρουν κάποιες κουραστικές ημέρες λόγω εργασιακών ζητημάτων και υποχρεώσεων της καθημερινότητας.

Ταύρος
Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα ανοίξει την αστρολογική αυλαία αυτής της εβδομάδας και θα δημιουργήσει την ανάγκη να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Αν προσθέσεις μέσα σε αυτή κάποιες δραστηριότητες που σε αποφορτίζουν ή αν αφιερώσεις πιο πολύ χρόνο στην ξεκούραση σου ή σε κάποιο χόμπι σου, αυτές οι ημέρες θα κυλήσουν χωρίς καν να το καταλάβεις.

Δίδυμοι
Μία δημιουργική εβδομάδα ξεκινά για εσένα και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/8 θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Είναι πάρα πολύ πιθανό να αναζητήσεις τρόπους και δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις μιας και αυτή η εβδομάδα ενδείκνυται για αυτό το σενάριο.

Καρκίνος
Kανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η περίοδος που άφησες πίσω ήταν πολύ κουραστική για εσένα και μάλιστα καθόλου καρποφόρα. Τώρα, λοιπόν, κουβαλώντας περισσότερη σοφία εξαιτίας των εμπειριών, κάνε τις αναθεωρήσεις που χρειάζεται και βάλε νέους στόχους και πρόγραμμα. Με πείσμα και μεθοδικότητα θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε ό,τι προκύψει μέχρις ότου φτάσεις στον απώτερο σκοπό σου.

Λέων
Μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για εσένα η οποία φαίνεται πως θα έχει συναντήσεις, επικοινωνία με φίλους, γνωστούς αλλά και συγγενείς που έχεις καιρό να δεις και να ακούσεις. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/8 ίσως φέρει κάποιες συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα, οι οποίες μπορεί να «ανάψουν τα αίματα».

Παρθένος
Αυτή την εβδομάδα η προσοχή σου θα στραφεί στα θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, όμως η ενασχόληση σου με έσοδα-έξοδα και λοιπές υποχρεώσεις ενδεχομένως να σου δημιουργήσει ένταση. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιό σου θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 18/8 και δεν αποκλείεται να φέρει κάποιες συζητήσεις που θα ενισχύσουν την εσωτερική ένταση.

Ζυγός
Μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 16/8 θα ενισχύσει τη γοητεία σου, θα σε φέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων και θα σου φτιάξει τη διάθεση ανεξάρτητα με τις υπόλοιπες συνθήκες που επικρατούν. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/8 θα ενισχύσει την ενέργειά σου, για αυτό προσπάθησε να τη διοχετεύσεις προς όφελος σου σε πράγματα που θέλεις να κάνεις.

Σκορπιός
Φαίνεται πως θα επιδιώξεις να περάσεις χρόνο με τους φίλους σου, να ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες και να κάνεις πράγματα τα οποία υπό κανονικές συνθήκες δεν έχεις το χρόνο να ασχοληθείς μαζί τους! Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/8 θα ενισχύσει την ενέργειά σου, όμως σε περίπτωση που πάρεις μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ίσως υπάρξουν και κάποια θέματα που θα φέρνουν αντιπαραθέσεις μεταξύ των εμπλεκομένων.

Τοξότης
Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/8 είναι πιθανό να φέρει κάποιες επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι οποίες μπορεί να σου δημιουργήσουν μία ανησυχία ή εκνευρισμό καθώς θα σε αναγκάσουν να τροποποιήσεις το πρόγραμμά σου.

Αιγόκερως
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο κάποια ζητήματα της δουλειάς ή αυτά που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα στη δουλειά και σε περιμένουν μόλις γυρίσεις από τις διακοπές σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/8 τονίζει θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου θα δημιουργήσει μία βιασύνη.

Υδροχόος
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να αναζητήσεις τρόπους για να ξεφύγεις λίγο από τα στενά πλαίσια της καθημερινότητας και να αλλάξεις παραστάσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε διακοπές τότε αυτές οι μέρες προμηνύονται πάρα πολύ καλές για εσένα, αν και το Σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (22/8), θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στις υπερβολές και τις καταχρήσεις.

Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρχουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα και αυτά με τη σειρά τους θα επηρεάσουν και τον τρόπο σκέψης αλλά και τις αποφάσεις σου για αυτά. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς από κάποιες υποθέσεις καθώς αυτός είναι ένας τρόπος για να τις δεις σφαιρικά και να πάρεις κατάλληλες αποφάσεις.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement