Connect with us

Αθλητισμός

Δύσκολα τα πράγματα στο τοπικό

Published

on

Μπορεί οι ομάδες σιγά-σιγά να έχουν ξεκινήσει δυναμικά το μεταγραφικό αλισβερίσι όμως τα πράγματα στο πώς θα διεξαχθεί το νέο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαΐας δεν φαίνονται καθόλου μα καθόλου εύκολα.

Η πανδημία είναι εδώ και το 2020-2021 και η Γ.Γ.Α. ενημερώνει ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές αλλά και οι παράγοντες προπονητές θα πρέπει να πραγματοποιούν δύο φορές την εβδομάδα rapid test.

Αυτό όμως σημαίνει ότι θα έχει ένα κόστος και μάλιστα καθόλου μικρό, καθώς οι ομάδες θα πρέπει να καλύψουν το λιγότερο 200 ευρώ την εβδομάδα.

Πάντως σε πηγαδάκια… από τους διοικούντες της Ένωσης διαρρέεται ότι τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα με τους ίδιους να ψάχνουν διάφορες φόρμουλες για να καλυφθεί οικονομικά βοηθώντας έτσι τα σωματεία.

Όπως αντιλαμβάνεστε το υγειονομικό πρωτόκολλο δεν είναι καθόλου χαλαρό και αναμένεται να δημιουργήσει πολλά προβλήματα αφού οι εμβολιασμένοι ποδοσφαιριστές είναι πολύ χαμηλά σε ποσοστά.

Η ΓΓΑ μάλιστα επανήλθε με νέες διευκρινίσεις κατά την πρώτη εβδομάδα της επανέναρξης των προπονήσεων. Πιο συγκεκριμένα την πρώτη εβδομάδα θα προχωρήσουν σε προληπτικό έλεγχο ακόμα και αυτοί που είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

Ευελπιστούμε να βρεθούν λύσεις γιατί όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει ο αθλητισμός προσφέρει υγεία και μόνο υγεία.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement